OK, deci m-am lamurit. Pentru .ro - directoare romanesti.
Revenind ontopic la studiu de caz, voi actiona in 2 directii:
1.Vreau sa promovez pagina Despre (care e despre gandirea pozitiva), in momentul de fata sunt pe poz 12 in Google pentru cautare dupa "gandirea pozitiva". Intentionez sa scriu articole utile despre gandirea pozitiva si sa le promovez in directoare de articole sau prin advertoriale pentru a ajunge printre primele 3 pozitii la cautare.
2. Revin la ideea initiala de a promova partea de bancuri pentru ca am observat ca am oarecare succes de a comuta vizitatorii care citesc bancuri pe diferite situatii la care sa raspunda cu partea buna. Aici ma dispera la culme faptul ca marea marea majoritate a site-urilor de pe prima pagina dupa cautare "bancuri" sunt site-uri care nu mai sunt sau actualizate de mult sau sunt cu tona de linkuri in footer sau sunt extrem de greu de citit.
Voi promova sectiunea parteabuna.ro/bancuri in directoare web in prima faza. As vrea sa folosesc si directoarele de articole .. insa o sugestie de la voi m-ar ajuta mult. Cum pot promova o sectiune de BANCURI in directoare de articole ?Ma apuc sa scriu articole despre istoria glumelor, bancurilor ?

Ma apuc sa scriu articole despre istoria glumelor, bancurilor ?
Răspunde cu citat