Dupa cum am promis, va tin la curent.
1. Articolul l-am scris la sectiunea "despre" .Nu prea inteleg insa de ce nu e indexat inca de google, in conditiile in care postari noi pe care le fac se indexeaza relativ repede. Pot grabi cumva indexarea specifica pe acea pagina ?
2. Am facut landing - page-ul pentru site, mi-a sosit in sfarsit logo-ul. Am folosit IFrameWrapper, care e extrem de simplu de folosit, m-au ajutat foarte mult in special tutorialele de pe youtube.
Niste sfaturi:
-Ca sa nu pierdeti ore cu cautarea (cum am pierdut eu) a unor explicatii cum se face landing page, accentuez urmatoarele. La primele cautari veti gasi foarte multe discutii despre FBML. Si veti ajunge la aplicatie si veti vedea ca nu aveti cum sa o instalati pe pagina voastra, ei bine nu mai incercati diferite ocolisuri pentru a instala FBML (chiar daca exista) deoarece Facebook nu mai ofera suport pentru aceasta aplicatie incepand cu 11 martie. Astfel, majoritatea tutorialelor ce le veti gasi nu mai se aplica. Un exemplu actual insa ar fi youtube.com/watch?v=4bZgo3f0_58 .
-Concursurile de care ziceam sunt un subiect mai sensibil decat ma asteptam. Facebook are niste reguli stricte referitoare la modul de desfasurare al acestor promotii. Asta va spun din ce am citit, inca nu am incercat. facebook.com/promotions_guidelines.php

. Am folosit IFrameWrapper, care e extrem de simplu de folosit, m-au ajutat foarte mult in special tutorialele de pe youtube.
Răspunde cu citat
Se dovedeste mai aiurea decat ma asteptam, pt ca evit sa fac schimburi cu site-uri care au 50 de linkuri prin sidebar sau footer. Niste sfaturi aici nu mi-ar strica.