Da reclama de la emag e ca nuca in perete, am bagat-o la misto de sarbatori pote iese ceva si o sa o scot nu are nici o treaba cu nisa.
Momentan astept mai multe pareri dupa care o sa il refac total, nu o sa mai fie atate pagini fara rost o sa introduc un motor de cautare sa nu se mai navigheze pe linkuri.
Site-ul a fost facut acum un an jumate cam asa ceva nici nu mai stiu cand l-am facut. Atunci am vrut sa testez ce zice google daca am pagini multe cu continut diferit.
In primele 3 luni surpriza google era foarte multumit a indexat la greu aveam 500 unici pe zi fara nici un link apoi brusc a scazut la 150. Am primit mesaj in webmaster de avertizare ca nu am voie sa fac structura paginilor pe criterile de cautare de gen: marca -> model -> tip caroserie -> categorie piese ...
aveam vreo 200.000 de pagini sau chiar mai mult in sitemap nu am stat sa le fac pe toate.
Ies foarte multe combinatii din ficare marca, model ...
Am pus nofollow pe toate linkurile de la categorie piese pana la an fabricatie si google s-a multumit .
Acum o sa reorganizez tot numai ca inca nu m-am hotarat cum sa fac inca ma mai documentezpentru ca vreau sa mai aduc si altele in plus fata de ce e acum in site.
Astept sugestii legate de SEO pentru ca inca nu m-am hotarat care sa fie cuvintele cheie principale care mi-ar aduce mai multe vizite din cautari.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

nu mai scire nimeni nimic? o parere ceva??