Buna seara tuturor. Am inceput o colaborare cu prietena mea pentru blogul Random Lemons. Vreau cat mai multe sfaturi asa ca o sa raspund la unele dintre intrebarile din topicul "A se citi. Ajuta-ne sa te ajutam."

Site-ul este in constructie? Nu.

De cat timp e site-ul functional? Pe domeniul acesta, de 6 zile.

Ai link-uri inspre site (IBLs) ? Nu.

Care este publicul tau tinta? Oricui ii place sa citeasca un blog sau sa afle o parere despre ceva sau cineva.

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei? Nu ma pot ridica la nivelul celor mai cunoscuti bloggeri in Romania, dar am citit mai multi amatori. Random Lemons este diferit pentru ca abordam o gama larga de subiecte din cele mai variate domenii, de la muzica la dragoste si de la jocuri la viata de zi cu zi, in timp ce multi prefera sa se axeze pe o singura tema.

Doresti sugestii referitoare la design? Am ales aceasta tema pentru ca este in ton cu numele blogului. Am editat cateva coduri de culori pentru texte din css si vreau sa stiu daca aspectul este placut ochiului. As vrea sa stiu si daca este buna asezarea pe 3 coloane sau ar trebui sa optez pentru 2 coloane, cu widgeturile in dreapta si eventual tag cloud-ul in footer?

Din ce am vazut pana acum pe gtop, avem urmatoarele medii:

vizitatori: 54/zi
vizite: 110
afisari: 304 (media aceasta a crescut pentru ca am avut un prieten care a tot dat refresh pe pagina principala cand ma ajuta cu css-ul). Altfel, cred ca ar fi undeva pe la 275 media.

P.S: Se pare ca trebuie sa fiu inregistrat de minim 30 de zile ca sa pot posta linkuri in topic. Am citit regulamentul si nu vad sa fie vreo regula cu privire la numarul minim de zile dupa care pot deschide un subiect aici, daca este vreo problema, imi cer scuze. Puteti gasi adresa in titlul subiectului. Multumesc anticipat pentru orice sfat, parere sau critica.