Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Vreau si eu niste pareri si sugestii referitoare la Soccer Songs (www.soccerzip.com)

_Marian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    33
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit Vreau si eu niste pareri si sugestii referitoare la Soccer Songs (www.soccerzip.com)

General

Site-ul este in constructie? - Da si nu. Ma straduiesc sa scriu articole in limita timpului disponibil. Dar asta nu cred ca inseamna "in constructie". Raspuns final: Nu.

Daca e finzalizat
    De cat timp e site-ul functional? De prin 14-15 mai 2008.

SEO
    Ai link-uri inspre site (IBLs)? Da.

Care sunt cuvintele cheie urmarite? Sa ajung pentru "Soccer Songs" in top 3.

Doresti comentarii legate de codul html, css sau javascript? Da!

Marketing
    Care este publicul tau tinta? Curiosii de melodii fotbalistice.

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei? Deoarece nu exista niciun site care sa scrie articole despre imnurile echipelor de fotbal.

Care este scopul site-ului? Simplu: informarea iubitorilor "sportului rege" cu privire la imnurile echipelor de fotbal si cantarile fanilor de pe stadioanele lumii.

Design
    Doresti sugestii referitoare la design? Da!

Vizitatori putini, 40-50 / zi pana acum. Ce-i drept, m-am reapucat de treaba pe aceasta nisa abia acum cateva zile, asa cum am spus si pe alt topic.

Astept parerile si sfaturile voastre! Multumesc anticipat!

Midnight este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Care este scopul site-ului? Simplu: informarea iubitorilor "sportului rege" cu privire la imnurile echipelor de fotbal si cantarile fanilor de pe stadioanele lumii.
    Esti sigur ca e ala scopu? Nu e cumva de a face bani? Daca da, cum vrei sa l monetizezi? Ai facut researchu necesar? Cautari exista?

Cateva suggestii:
    - pt site`urile de genu asta,site`uri de nisa., intotdeauna mergi pe un domeniu care sa contina cuvantu targetat. Daca gasesti exact match varianta .com, .net sau .org ia`o. Daca nu foloseste cuvantu targetat + prefix sau sufix. mysoccersongs.com, soccersongshub, soccersongsdirect etc

- m am uitat pe linkurile tale in graba. sunt majoritatea din .ro. Incearca sa obtii linkuri de la site`uri cu relevanta geografica. In czul de fata din us, pt ca ai continut de us nu de.ro. De ex daca aveai site`u asta in franceza. iti cumpareai un domeniu .fr, puneai continut in fr si luai link`uri de la site`uri cu extensia .fr

40/50 vizitatori pe zi. De unde vine traficu asta?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    33
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa raspund mai intai la ultima intrebare. Domeniul il am de 2 ani, acel trafic vine inca de la cautari pentru articole care au avut cat de cat "succes". Cand era Euro 2008 aveam 3000-4000 unici / zi, dar cum s-a terminat, cum gata traficul. A fost totul "temporar". Asa a ajuns sa aiba 40-50 / zi.

De aceea am spus sa nu renunt la el, si sa incerc sa fac o schimbare de plan. Cred ca se poate sa ajungi in top 3 si daca ai doar un cuvant cheie in domeniu si sa ai celalalt in titlu. Am spus ca merita o incercare. Da, am facut research.

Majoritatea linkurilor sunt din .ro? Am unul intr-adevar catre firma de hosting si inca 3 catre alte site-uri romanesti. In rest, toate sunt catre site-uri in engleza. Si da, mai lucrez sa strang backlinks la site-uri in engleza.

Daca scopul era de a face doar bani, atunci cred ca as fi fost unul dintre zecile de mii de pustani care pun adsense pe tot site-ul. Acele reclame le am plasate inca din 2008 daca asta te-a dus cu gandul ca asta ar fi tinta mea, ceea ce nu inseamna ca am un MFA. Asadar, raspunsul meu final la prima intrebare e: DA, sunt sigur ca ala este scopul meu. Daca voi reusi sa ajung in top 3, abia atunci am sa pot sa spun ca ma gandesc si la partea financiara.
    Ultima modificare făcută de _Marian; 23rd January 2011 la 16:41.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de _Marian Vezi Post
    Majoritatea linkurilor sunt din .ro? Am unul intr-adevar catre firma de hosting si inca 3 catre alte site-uri romanesti. In rest, toate sunt catre site-uri in engleza.
    "Majoritatea linkurilor sunt din .ro" = linkurile DE PE alte siteuri CATRE siteul tau sunt din .ro, nu invers cum se pare ca ai inteles tu.
    Oricum si numarul de linkuri e f mic. Site Explorer - Search Results

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    33
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa da, aveti dreptate. Oricum, Roma nu a fost construita intr-o singura zi, adica voi incerca sa pun cate 3-4 caramizi zilnic, nu totul de la bun inceput. Eu am rabdare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Doresc niste pareri
    De radu4us în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th January 2010, 18:44
  2. Pareri si sugestii SEO
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st August 2008, 12:29
  3. Astept niste pareri !!!
    De hotcam în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2