Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 32 din 32

Subiect: Review - Cartipoker.com

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Am senzatia ca nu ati ajuns la un consens aici:

"Cand spui "amplasare in pagina" te referi la unde apare link-ul atunci cand te uiti la el? Sau la ce?
    Ce legatura are cat de repede se descurca utilizatorul pe site cu felul cum citeste un motor de cautare link-urile si cu forma acestora? "

1. Google "citeste" de sus in jos. Asta implica faptul ca linkurile sunt vazute intr-o anumita ordine si este f probabil sa fie tratate diferentiat. ( vezi discutiile/diferentele dintre linkurile din header si cele din footer, nu am timp acum sa iti ofer si surse de documentare - sunt lucruri destul de comune totusi ).
    2. Cat de repede se descurca utilizatorul pe site poate avea legatura cu numarul de clickuri necesare pt a ajunge la pagina de interes... conteaza enorm si pentru utilizator si pentru motoarele de cautare!!! ( paginile sunt tratate diferit si in functie de arhitectura siteului - linking intern ).
    Sfatul meu este sa studiezi serios astfel de aspecte. Altfel risti sa fi nevoit sa refaci, si iar sa refaci... si ajungi sa muncesti mult mai mult decat trebuie... a vorbit Andrei Stan Patitu!

PS: ai locul 125 pe expresia "carti de poker"??? Este o pozitie exagerat de buna avand in vedere ca iti "canibalizezi" expresia repetand-o fix in titlurile paginilor ( alt loc mai bun nici ca gaseai )!!! Poate vrei sa "brenduiesti"... expresia "carti de poker" nu suna a brand.
    Studiaza aici keyword cannibalization Keyword Cannibalization: Dezavantaje SEO si verifica SERPul doar dupa ce corectezi! Altfel iti pierzi vremea...
    Mersi pentru sfat, o sa citesc mai multe despre keyword cannibalization, in principiu am inteles ideea.Dupa 2 luni inca nu am am ajuns la partea de design, abia a fost adaugat content pe toate 20 si acum a inceput inscrierea in directoare.Pozitia la carti poker este : 6, iar la carti de poker : 9 .Cred ca si din cauza ca este competia 0.

Mersi inca o data pentru sfat!
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Cu placere Maldinii. Keyword Cannibalization poate sa fie un fenomen accentuat sau nu, depinde cat de puternice sunt paginile care concureaza pentru acceasi expresie si cat de multe sunt. ( daca doar indexul este puternic, celelate pagini care concureaza nu au efecte dezastruase asupra SERP-ului indexului ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review 7n.Ro
    De Inamicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 28th September 2010, 20:21
  2. Review 7n.Ro
    De Inamicu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th September 2010, 02:38
  3. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6