Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 49

Subiect: Anunturi360.ro

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

O reclamatie unde pot face? Nu vad date de contact. Nu vad niste reguli. Sau se poate pune orice fel de anunturi? Daca vreau sa sugerez o categorie nou spaecifica, ce fac?

Crezi ca inspiri incredere cu el? Sau nici nu intentionezi sa faci lucrul asta?

:blink:

Pare facut "la misto".
    No offense, probabil ca e inca in dezvoltare...dar cred ca lucrurile astea ar fi trebuit sa le faci din prima.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel &#064; Apr 7 2006, 09&#58;24 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    O reclamatie unde pot face? Nu vad date de contact. Nu vad niste reguli. Sau se poate pune orice fel de anunturi?
    [/QUOTE]

Termenii si conditiile sunt aici http://adauga.anunturi360.ro/

<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel &#064; Apr 7 2006, 09&#58;24 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Daca vreau sa sugerez o categorie nou spaecifica, ce fac?
    Crezi ca inspiri incredere cu el? Sau nici nu intentionezi sa faci lucrul asta?
    [/QUOTE]

Voi tine cont de sugestiile tale.
    Nu e facut la misto.
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de FireEyes &#064; Apr 7 2006, 10&#58;34 AM) [post=13095
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Termenii si conditiile sunt aici adauga.anunturi360.ro
    Nu e facut la misto.

Aia e pagina de adaugare ce contine si termenii respectivi. Fa o pagina separata cu detalii.

Am zis "pare facuta la &#39;misto&#39;", nu am zis ca este. Lipsa unor informatii de g]
    Termenii si conditiile sunt aici adauga.anunturi360.ro
    Nu e facut la misto.
    [/QUOTE]

Aia e pagina de adaugare ce contine si termenii respectivi. Fa o pagina separata cu detalii.

Am zis "pare facuta la &#39;misto&#39;", nu am zis ca este. Lipsa unor informatii de genul asta lasa impresia asta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Apr 7 2006, 09&#58;40 AM) [post=13097

Am zis "pare facuta la &#39;misto&#39;", nu am zis ca este. Lipsa unor informatii de genul asta lasa impresia asta.
    Am pricepit, ma voi ocupa]

[/QUOTE]

Am pricepit, ma voi ocupa de acest aspect.
    Mersi mult.
    Radio live | Taxi

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am cerut mai putin o parere despre design, ci mai mult pe cat de usor se poate citi un anunt, si daca este facil, si sa nu stea omu sa caute sa dea click pe categoria/subcategoria dorita.
    Din punctul asta de vedere mie mi se pare reusit; chiar cred mai accesibil decat altele din domeniu.

N-ar fi mai la indemana utilizatorului si un "adauga anunt in categoria x-y-z" - care sa apara cand este chiar in categoria x, y sau z? Il ajuta sa nu se mai uite dupa "adauga", mai ales sa caute categoria, etc..

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Eu cred ca principalul element al accesibilitatii este defapt designul. Un design CURAT, simplu, cu culori cromatice, cu stiluri diverse pentru diferitele de categori/subcategorii/linkuri/text da nastere a unei navigari logice pe pagina.

Site-ul tau are culorile alese urat, monotone, de aceea as cauta o alta gama de culori. As incerca o centrare a continutului, sa se vada frumos pe mai multe rezolutii. As face o clasa diferita pentru categorie si o alta pentru subcategorii (schimbare forma culoare, un block a:hover ar arata fain). As pune si o parte din descriere pe pagina cu categorii sau as baga o afisare cu ajax sau cu css alternativ, dar as pastra si link detalii. Mult de lucru.

Cum se zicea si mai pe sus, baga un search, ca face mult la accesibilitate, daca tot asta urmaresti.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de ben &#064; Apr 7 2006, 05&#58;48 PM) [post=13111
    Eu cred ca principalul element al accesibilitatii este defapt designul. Un design CURAT, simplu, cu culori cromatice, cu stiluri diverse pentru diferitele de categori/subcategorii/linkuri/text da nastere a unei navigari logice pe pagina.

Site-ul tau are culorile alese urat, monotone, de aceea as cauta o alta gama de culori. As incerca o centrare a continutului, sa se vada frumos pe mai multe rezolutii. As face o clasa diferita pentru categorie si o alta pentru subcategorii (schimbare forma culoare, un block a:hover ar arata fain). As pune si o parte din descriere pe pagina cu categorii sau as baga o afisare cu ajax sau cu css alternativ, dar as pastra si link detalii. Mult de lucru.

Cum se zicea si mai pe sus, baga un search, ca face mult la accesibilitate, daca tot asta urmaresti.
    Super siteul pe care mi l-ai sugerat&#33;
    Ma apuc ]

[/QUOTE]

Super siteul pe care mi l-ai sugerat&#33;
    Ma apuc de treaba&#33; Multumesc&#33;
    Radio live | Taxi

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Am adaugat un motor de cautare, pentru moment e simplu
    - cauta doar in descrierea anuntului.
    - accepta de la 4 caractere in sus.
    - este mod_rewrite.

http://www.anunturi360.ro/cauta/

Ben: acum cum sunt culorile ?
    Krumel: Am pus linkuri in footer cu termeni si conditii & contact, este okay asa sau consideri ca trebuie sa le pozitionez in alt mod ?
    Stelian: Ai spus ca nu ai vazut subcategoriile initial ? am inteles bine? ma poti lamuri ? acum cum este situatia?
    Radio live | Taxi

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Am introdus posibilitatea de atasare imagini.
    http://www.anunturi360.ro/auto-moto/autotu...ndeo-1.8-td.htm (fara imagine)
    http://www.anunturi360.ro/turism/agroturis...vila-cerbul.htm (cu imagine)

Am pus un filtru pentru judete.

Multumesc,
    Mitza.
    In legatura cu linkul nr2. nu l-am pus pentru a face reclama, daca se considera ca e reclama va rog sa-l stergeti, dar era singurul post unde ptueam sa adaug o imagine, fiind al meu)
    Radio live | Taxi

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Am pus un filtru si dupa data:

Exemplu: http://www.anunturi360.ro/data/14-Apr-2006/pagina-1.htm

Multumesc lui Cristi pentru sugestia de a pune cat mai multe filtre
    Radio live | Taxi

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •