ii aproape gata si vreau pareri despre cum arata + daca va apar erori la el
Ms
ii aproape gata si vreau pareri despre cum arata + daca va apar erori la el
Ms
Ultima modificare făcută de Cipixxx; 25th April 2007 la 03:13.
mai faci spam cu siteu asta mult?
e plin de erori!
Null din aproape toate punctele de vedere.
Ultima modificare făcută de Chaos; 16th April 2007 la 23:20.
"super tare" ... pe prima pagina scrii ca din 2006 te-ai apucat de webdesign si in portofoliu ai niste site-uri freetemplate semnate 2004.
Felicitari ... sau condoleante pentru noul tau hobby
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
cred ca nu o sa mai treaca pe aici![]()
Acest site "Untitled document" este un site facut de un incepator. Poate are experienta din anul 2006 decembrie 31.
Oricum nu trebuie sa fim rai si sa-i dam totusi niste sfaturi ...
- pentru inceput incearca sa introduci in metatag-uri un titlu, o descriere si cateva cuvinte cheie pentru fiecare pagina. Site-ul fiind realizat in proportie de 98% in flash nu prea are cum sa fie indexat bine de motoarele de cautare. Macar sa-si ia date din metatag-uri. Eventual poti incerca sa introduci si ceva continut text relevant pentru pagina respectiva, pe langa acel flash.
- nimeni nu se supara ca esti incepator. Toti am fost incepatori. Ti-as recomanda la portofoliu sa scoti acele asa-zise lucrari si sa pui un text prin care sa explici faptul ca esti la inceput si, daca te pasioneaza designul, sa prezinti cateva template-uri realizate de tine. Cu cat faci mai multe template-uri cu atat potentialii clienti vor avea incredere mai mare in tine si iti vor da o sansa.
- nu vinde site-ul! Dezvolta-l! Urmeaza-ti pasiunea. Si asa nu prea ai sanse sa-l vinzi pentru ca este foarte personalizat.
Succes!
ms zzzttt pt sfat ...mai ales pt modul in care ai facut-o. Apreciez asta.
Treaba sta in felul urmator:
1) Intr-adevar la portfolio sunt 2 site-uri care nu-mi apartin, dar reprezinta ce stiu sa fac + ca nu ii la curent site-ul cu porofoliu meu si stati linistiti nu sunt de pe TM !!( aviz amatorilor care se agita ca p[esi si au impresia ca le stric afacerile.Daca vreti sa faceti bani seriosi din webdesign, stati linistiti ca nu forumul asta este solutia.Prin intermediul forumului asta faceti ceva bani, dar nu avere)
2) nu m-am ocupat de site in fiecare detaliu pt ca nu m-a interesat sa arate traznet.Din cate stiu am eroare la butoanele din menu si anume textul ii prea spre dreapta, iar asta pt ca am folosit un text diferit pe care voi nu il aveti in windows, iar browserul vostru baga automat text-ul default si anume times new roman.Ma voi ocupa si de asta + desigur, o sa-l optimizez, insa cum a zis si zzzttt mai greu cu flashul.....tre sa vad ce ii de facut in privinta asta
( nu ma pricep la optimizare....nu stiu decat cateva smecherii)
3) nu mai fiti atat de rautaciosi.....JUR nu am mai vazut atata rautate pe vreun forum, fie el de web design, fie de discutii legate de viata de zi cu zi si nu ma refer neaparat la thread-ul asta, ci si le celalalte in care am postat.
inscaun multumesc pt pareri, dar nu am nevoie de parerile tale.
Mascka eu cred ca te poti abtine si tu de la comentarii atata timp cat nu raspunzi la problema ridicata de mine in acest thread
Multumesc tuturor pt pareri si daca se poate as dori si ceva link-uri catre tutoriale unde as putea sa citesc despre erorile pe care mi le prezentati. Daca nu ii ok sa postati link-urile aici, ii ok sa mi le dati pe PM
Ultima modificare făcută de Cipixxx; 18th April 2007 la 02:01.
nu am nimic personal cu tine.. dar ca nu e ok siteu asta, parerea mea este ca ar fi cel mai bine sa inveti sa faci un site de la 0 si nu modificat template flash, si nu cred ca textu ala intr-o parte din meniu e din cauza font-ului.
si din cate ai vazut asta e un forum about seo.. adica cel mai ok e sa vii aici dupa ce iti faci site-ul ca sa il optimizezi..
la siteu tau care e in flash nu prea ai ce sa optimizezi la el decat un titlu, niste metataguri acolo.. si cam atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)