<div class='quotetop'>QUOTE(Stelian @ Apr 6 2006, 03:09 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
http://adauga.anunturi360.ro/
1 - da-mi mie siteul daca este gratuit
2 - a aceluiasi
3 - anunturi360 este de genul feminin, masculin sau neutru? :unsure:
4 - noutatile
5 - temeni si conditii sau regulament?
Cred ca ar trebui sa fii ceva mai atent.
[/QUOTE]
Corectate ;-) Multumesc!
<div class='quotetop'>QUOTE(Stelian @ Apr 6 2006, 03:09 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Home - nu ar suna mai bine Prima pagina? Tot site-ul este doar in limba romana si "Home" asta se potriveste ca nuca-n perete.
[/QUOTE]
Acum este pus cum trebuie
Butonul de adaugare anunt ar trebui sa fie pus mai la vedere.
Ca sa-mi pot exprima o parere despre functionalitate cred ca ar trebui sa ai mai multe mesaje. Totusi, eu as pune link si pe 'imobiliare', 'terenuri' din "imobiliare » terenuri » vand teren".
[/QUOTE]
L-am mai pus intr-un loc, in dreapta acolo unde apar si subcategoriile.
subcategoriile acum apar si in partea dreapta, la vizualizarea fiecarui anunt.
Site-ul arata ca un curcubeu, dar mie imi placeOricum, nu prea am ochi critic pentru design. Ca dovada sta si site-ul meu :p
[/QUOTE]
Eu am cerut mai putin o parere despre design, ci mai mult pe cat de usor se poate citi un anunt, si daca este facil, si sa nu stea omu sa caute sa dea click pe categoria/subcategoria dorita.
La partea de optimizare cred ca te pricepi mai bine decat mine.
[/QUOTE]
Ramane de vazutEste posibil sa ma pricep mai bine...sau mai putin decat tine. Cel mai bine ar fi sa schimbam idei si sa vedem la ce concluzie se va ajunge. Si daca punem mai multe idei la un loc sa iasa ceva mai bun.
Sa ai spor cu el!
[/QUOTE]
Sa fie!
PS: Nu am putut sa nu remarc Padurile din sectiunea de Imobiliare.
[/QUOTE]
Daca omu vrea sa isi vanda padurea ;-) Ce ai cu el ? :p
p.s.Vad ca deja prima pagina apare-n google

Oricum, nu prea am ochi critic pentru design. Ca dovada sta si site-ul meu :p
Răspunde cu citat