o sa invetze google css in curand si o sa-i rada. sper.
Sunt f.tari astia, adevarat...
Eu cred ca merge si fara sa invete Google css...; ceva insistente; mie mi-a reusit cu unii (spuneam asta in alt topic). Am insistat, adevarat, i-am facut teorie lui Google ca-i de kk dc nu face acum ceva si cu zona asta, ca dupa o sa aiba de 50 ori mai mult de munca etc-etc, pen'ca vad "baietii" ca merge..., 'fine.
O sa bag si eu acum un report
Postat în original de too_night @ Jan 24 2006, 05:23 PM) [post=9366
Ia uitati pentru ce optimizeaza baietii:
[url="http://www.google.ro/search?hs=Ux3&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=masini+femei+goale&btnG=Caut%C4%83 &meta="]http://www.google.ro/search?hs=Ux3&hl=ro&c.]
Sunt f.tari astia, adevarat...
Eu cred ca merge si fara sa invete Google css...; ceva insistente; mie mi-a reusit cu unii (spuneam asta in alt topic). Am insistat, adevarat, i-am facut teorie lui Google ca-i de kk dc nu face acum ceva si cu zona asta, ca dupa o sa aiba de 50 ori mai mult de munca etc-etc, pen'ca vad "baietii" ca merge..., 'fine.
O sa bag si eu acum un report
[/QUOTE]
Ia uitati pentru ce optimizeaza baietii:
http://www.google.ro/search?hs=Ux3&hl=ro&c...aut%C4%83&meta=
Deh, cine nu vrea...
bai da vad ca va roade rau de tot ca sunt cuvintele alea ascune
hai ca o sa vorbesc sa apara in pagina vizibile
voi chiar nu aveti alta treaba, si stati sa-i judecati pe altii; mai bine ati pune mana si ati face ceva constructiv pentru viata voastra !
<div class='quotetop'>QUOTE(pablito @ Jan 26 2006, 10:03 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
bai da vad ca va roade rau de tot ca sunt cuvintele alea ascune
hai ca o sa vorbesc sa apara in pagina vizibile
voi chiar nu aveti alta treaba, si stati sa-i judecati pe altii; mai bine ati pune mana si ati face ceva constructiv pentru viata voastra !
[/QUOTE]
Auzi... iti dau cuvantul meu... daca faci sa fie vizibil tot textul ala ascuns... iti pun link pe site-ul meu.
<div class='quotetop'>QUOTE(pablito @ Jan 26 2006, 10:03 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
[/QUOTE]
Daca tu consideri constructiv ceea ce faci, atunci traiesti degeaba. Si iti spun asta cu toata sinceritatea.
l-am sunat pe omul care se ocupa de site, in 5 minute sa intrii si sa vezi !
si o sa stea asa o luna !
apoi din cate am inteles o sa le scoata definitiv, ca sa demonstreze lui mobshop ca si daca pune el cuvinte ascunse si magazin-mobila nu, tot nu ii sare la nr vizitatori, pentru ca e vorba de politicile alternative ! uitati-va la accesari directe la ambele situri si va dati seama ce zic !
bafta !
Cum? Nu mai face textul viz]Postat în original de pablito @ Jan 26 2006, 10:27 PM) [post=9423
l-am sunat pe omul care se ocupa de site, in 5 minute sa intrii si sa vezi !
si o sa stea asa o luna !
apoi din cate am inteles o sa le scoata definitiv, ca sa demonstreze lui mobshop ca si daca pune el cuvinte ascunse si magazin-mobila nu, tot nu ii sare la nr vizitatori, pentru ca e vorba de politicile alternative ! uitati-va la accesari directe la ambele situri si va dati seama ce zic !
bafta !
[/QUOTE]
Cum? Nu mai face textul vizibil? Eu cui ii mai pun link?
am verificat si le-a pus ! asta e ultimul meu post in acest forum, va urez pierdere de timp placuta !
]Postat în original de pablito @ Jan 26 2006, 08:38 PM) [post=9425
am verificat si le-a pus ! asta e ultimul meu post in acest forum, va urez pierdere de timp placuta !
[/QUOTE]
Of ce bine !
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)