Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Ce intelegeti voi prin spam ?

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

[off-ontopic] Origin of the term "spam" to mean net abuse istoria termenului SPAM [/off-ontopic]
    [ontopic] In general spam inseamna probabil acelasi lucru pentru fiecare - si majoritatea utilizatorilor netului folosesc acest termen pentru mesajele primite prin e-mail. Dar - cum spunea si Nic - daca caut pe Google dupa un cuvant anume si primele 10 rezultate sunt benzinarii cu gunoi in benzina, si abia pe a doua pagina ajung la Petrom: si acest lucru este spam, pentru ca acele pagini nu-mi ofera ce vreau eu, ci ofera ce vor ei (ceea ce de obicei nu coincide cu ce vreau eu). Deci este spam.
    De altfel, cand hypermarketurile si firmulitele lu'peste imi baga tot felul de cataloage, pliante, reclame si alte magarii in cutia postala IRL, si acela este spam. (nu zic de newsletter-ul Real Hypermarket, acolo eu m-am inregistrat).
    Pentru mine spam inseamna cand cineva vrea sa ma informeze despre un produs sau serviciu chiar si cand eu nu vreau sa fiu informat.[/ontopic]
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Cred ca un exemplu nu strica la nimeni. Eu, ca un fan al jocului TCM 2008, daca vreau sa caut ceva despr el pe google: tcm 2008 - Căutare Google ... in capul listei apar hopa.ro si lemmefind.ro. Si bineinteles ca paginile lor nu au nici o legatura cu ce cautam eu.
    Daca toata lumea ar apela la asemenea practici ar insemna ca intr-un viitor sa avem pe internet numai pagini fara nici un pic de continut real. Pagini pline numai cu mizerii si anunturi. De aceea trebuie combatut spamul
    Personal sunt increzator in motoarele de cautare . Treptat treptat vor gasi metode prin care sa elimine tot gunoiul.Sau macar sa il duca cat mai departe de noi.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

biznis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu hopa.ro si lemmefind.ro s-au pus in capul listei.
    Google le-a pus acolo, ca ei au facut lista.

Google nu e o forta a naturii, e un site. Daca da rezultate incorecte, e vina celor de la Google, nu a vreunui sfant.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Google foloseste niste algoritmi in pozitionarea websiturilor. Unii au invatat cum sa pacaleasca acesti algoritmi. Pana ce google, si celelate motoarele de cautare nu isi vor perfectiona algoritmi si nu vor dezvolta mijloace eficiente de a combate pe toti cei care incalca regurile toata responsabilitatea ramane la utilizatori pentru a raporta aceste mizerii.
    Eu nu condamn pe nimeni, fiecare poate sa faca cum doreasca. Sunt dar de partea celor care doresc ca regurile sa fie respectate.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    39

Implicit

Da, le-a pus acolo Google pentru ca au trisat. Dar pe mine nu ma intereseaza cat de buni sunt ei la trisat, ma intereseaza sa gasesc pe Google ceea ce am cautat.
    Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    39

Implicit

deci problema era denumirea de spam sau fenomenul in sine?
    pana la urma eu vad treaba asa:
    - ca webmaster, fac seo care seo inseamna intr-o mare masura optimizare pt google, deci tin cont de regulile impuse de google. cei ce nu tin cont de regulile google si ajung in fata mea ma afecteaza in mod direct, imi afecteaza afacerea deci il parasc la google pentru ca eu am fost corect fata de google, asta cu "spamul" nu. ce face google mai departe..
    - ca simplu utilizator, pur si simplu ma deranjeaza cand imi sunt afisate pagini irelevante la cautarea mea si iar il parasc la google pe "spammer" ca forma de feedback pt un serviciu care imi place si vreau sa ajut la imbunatatirea lui.

treaba cu paratul e vazut de noi, romanii, drept ceva de genul "capra vecinului", daca eram in alta tara se numea atitiudine civica, dar asta e alta problema.
    Ultima modificare făcută de wrc; 1st February 2008 la 19:46.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiai ca Google nu este de acord cu SEO ?
    Stiai ca Google nu este de acord cu vanzarea ori cumpararea linkurilor? Ori acest forum mi se pare ca are o sectiune tocmai pentru asa ceva.

Tu, ca SEO, incercand sa urci in rank-uri prin chestii gen modificarea unui titlu ori obtinerea unor backlinks, incalci ceea ce Google vrea - si anume sa fim toti nestiutori, sa-si faca ei treaba in liniste.
    Ar fi totusi ceva nedrept ca un site sa fie surclasat de un altul mai slabut doar pentru ca proprietarul site-ului mai slabut a stiut ca are nevoie de linkuri si a dat submit pe niste directoare, nu-i asa ?

Ca si concluzie:
    Grow up, people. Nu ezista SE spam, nu existe white si nu exista black. Sunt doar niste oameni ce vor sa faca bani si se gasesc intr-o competitie.
    Si cam asta e tot.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Din nou te inseli. Daca nu ar fi fost de acord google cu SEO nu ar mai fi pus la dispozitia oricui webmaster tools. Unde ,spre exemplu, chiar te si atentioneaza daca ai titluri dau descrieri prea lungi ori prea scurte astfel incat sa le poti modifica.
    Si exista SE spam din greu.
    Iar in concluzia ta ai uitat un lucru esential, nu toti oamenii sunt la fel.
    Exista oamenii care fac un lucru din pasiune, altii care vor sa faca un ban cinstit iar altii pentru care banii sunt singurul scop in viata, indiferent de modul prin care ii obtin.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2008
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Webmaster tools e doar o alta metoda de-a se asigura ca ei au capacitatea de a-ti crawla site-ul. Una e a crawla un site, alta e a-l duce sus in SERPS, tinere.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de biznis Vezi Post
    Webmaster tools e doar o alta metoda de-a se asigura ca ei au capacitatea de a-ti crawla site-ul. Una e a crawla un site, alta e a-l duce sus in SERPS, tinere.
    tinere bishnitz, daca te uiti mai atent in "tool"ul ala o sa observi ca acolo google iti arata linkurile spre tine, iti arata cum te pozitionezi in cautari si alte chestii din astea care sa te ajute sa optimizezi;

daca google n-ar fi vrut sa facem siteuri optime.. de ce s-ar fi obosit sa ne dea un ghid despre cum trebuie sa aratea ele (siteurile optime)?

nu inteleg exact rostul acestei dezbateri.. incercam sa demonstram.. ce?
    daca tu nu crezi ca exista / trebuie seo.. ce cauti pe un forum de seo?
    ah.. poate ceva metode de a mai castiga un ban de pe urma promovarii de aici..

eu unul am venit aici sa citesc lucruri interesante, sa invat cate ceva.. si cand am ceva util de spus sa spun..
    cel putin asta era impresia mea despre un forum.. despre un loc in care oamenii se respecta..
    ma deranjeaza atitudinea ta pe care o gasesc cel putin obositoare (ca sa nu fiu mai dur) si daca vrei sa ti se arate respect ar fi bine sa faci si tu la fel.. altfel nu cred ca il vei avea (cel putin nu din partea mea);

concluzia ar fi ca te rog sa argumentezi ceea ce spui (cu ceva mai mult decat "eu sunt un bishnitz de 3 lei si le stiu pe toate") daca vrei sa iti fie considerate spusele; daca nu.. poti sa crezi in continuare ce vrei.. dar nu ne mai obosi pe noi

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM Prin telefon
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:24
  2. SPAM prin SMS - Skoda
    De arrasoft în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 01:26
  3. spam declaratii.ro prin obb.ro
    De miealex în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2