Citat Postat în original de danielbuca Vezi Post
este primul topic care chiar m-a enervat.
In privinta eafacere.ro eu pot sa iti garantez ca este spam clean (si stiu ce spun).
Hai sa o lamurim si pe asta:

Am dat exemplul asta nefericit acum 2 luni iar Diana si toti amicii au sarit la atac. eafacere a mai evoluat un pic in ultimele 2 luni dar nu e inca curata. Daca nu spuneai ca garantezi nu veneam cu exemplul urmator:

cauti pe Google utilaje geam termopan si nu ai cum sa scapi de eafacere ca de un blestem.(club afaceri sunt si mai rai) Apar in search la:
http://www.eafacere.ro/cauta-diction...+geam+termopan
Si ce gasesti :
Ati cautat utilaje geam termopan in Dictionarul financiar

Active
(Assets)

Cheltuieli de investitie
(Capital expenditure)

Nu iti vine sa rizi ?
Sigur nu iti vine sa rizi cind vezi in codul sursa
<title>utilaje geam termopan : Cauta utilaje geam termopan in Dictionar de termeni financiari - eAfacere.ro: Portal de afaceri</title>

<meta name="description" content="utilaje geam termopan : Cauta utilaje geam termopan in Dictionar de termeni financiari - eAfacere.ro: Portal de afaceri">
<meta name="keywords" content="utilaje geam termopan, afaceri">

Eu cu mintea mea slaba credeam ca ordinea este : scrii o pagina apoi ii pui titlu, descriere. si cuvinte cheie si nu invers. In plus e de ris sa gasesti utilajele in dictionarul financiar Hrema.
Vorbind serios:

Vanessa Fox de la Google spune: In mod constant rezultatele de cautare web nu aduc valoare pt utilizator, si intrucit scopul nostru principal la Google este sa oferim cele mai bune rezultate de cautare posibile, noi excludem in general rezultatele de cautare din indexul nostru de cautare web (Google) (Desigur nu toate URL-urile ce contin /results sau /search sunt rezultate de cautare.)

In Webmaster Guideline http://www.google.com/support/webmas...y?answer=35769
e spus clar:
Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that don't add much value for users coming from search engines.
Eafacere nu e cel mai rau business directory din Romania si daca doreste sa progreseze si sa nu ne intoxice ar trebui sa foloseasca Disallow:/search in robot.txt Si hai sa nu mai vorbim de ei pt ca sunt altii mult mai rai.