Ar trebui sa fii mai atent cand faci niste acuzatii.
1. Nu toate portalurile de afaceri copiaza firmele din celelalte portaluri de afaceri. Unele copiaza, dar pt ca l-ai mentionat pe al meu, reiese ca eu fac toate relele. Si nu fac.
2. Timp de 2 ani, pana acum 2 luni, toate firmele au avut afisate toate datele de contact. Cu link direct. Ma refer strict la eafacere.ro. Totusi, publicitatea se plateste si am ales sa introduc aceste abonamente. Nu stiu daca ai vazut dar majoritatea siteurilor care au o vechime si un oarece numar de vizitatori, nu afiseaza decat datele de contact ale membrilor platitori. Nu cred ca toate aceste siteuri pot fi acuzate de lipsa de onestitate. Si mai ales ca eafacere.ro are un continut foarte bogat de articole, stiri, legislatie etc, nu poti spune ca toate cuvintele imi sunt oferite de firmele care se inscriu pe site.
3. Discutii despre categorii sau orase afisate pe pagini au mai fost si nu s-au considerat neaparat spam. Poate mai degraba undeva la limita. Si chiar nu m-am gandit ca afisarea categoriilor de care apartine o anumita firma ar fi spam.

Btw, de la ce site concurent ziceai ca esti?
Frumos ar fi ca atunci cand intri pe un forum sa te prezinti inainte de a incepe cu acuzatiile. Ca tot vorbeai de onestitate, nu-i frumos sa improsti cu noroi ascunzandu-te in spatele unui nickname.