Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: SPAM cu baze de date

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

top-manager . biz nu mai functioneaza, probabil era prea uzat.
    Noua adresă la care face referire mesajul prezentat mai sus este listacompanii . net, gazduită în rețeaua ..... Microsoft Corp!
    .:|:.

raven84 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd December 2010
    Posturi
    28
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu unul am vreo 3 mail-uri din care unul special pe care il las oriunde am nevoie sa ma inscriu, in felul acesta ala e bombardat la propriu cu spam iar cel principal ramane 95% curat, si chiar si asa vad ca am vreo doi care au facut ce au facut si au reusit sa imi trimita idiotenii de mail-uri si pe ala. Le-am scris de vreo doua ori cu frumosul, odata le-am pomenit rudele pana la gradul III dar tot mai vin epistole. Norocul meu ca se duc direct in spam.

adrian.pop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

In Gmail poti sa pui filtru pe subiectul care il tot folosesc ei sa nu iti mai intre in Inbox ci direct in Spam sau intr-un folder Junk peste care sa te uiti din cand in cand, sa nu fi intrat din greseala un mail bun.

BV87FFF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    39
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Din cauza asta iubesc eu brandurile: fac reguli in Outlook, in cazul in care un email contine numele de brand al spammerului sau adresa sa web, jap l-a sters.

Spunea cineva ca o data ce ai apasat butonul spam nu te afecteaza ... nu te afecteaza cand folosesti un Gmail sau alt email free. Avand in spate peste 50 de clienti pe partea de hosting pot sa-ti spun ca o casuta de email de 1GB se umple intr-un timp relativ scurt cu spam (cateva luni) in cazul in care clientul Outlook nu este configurat corect, sa stearga emailurile mai vechi de N zile. Cand treci la chestii avansate, matrici RAID cu SSD-uri deja spatiul de vine foarte scump si nu orice host are infrastructura pentru a oferi servicii distribuite (mysql, fisiere, email si dns pe servere diferite).

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

Daca pui adresa de mail la SPAM nu marchezi ca spam IP-ul de pe care este trimisa acea adresa? Eu asa stiam.
    De cand am inceput sa bag la spam primesc mai putine oferte de a deveni miliardar in euro. Poate chiar nici un spam.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit Chiar nu putem face nimic?

Intrasem pregatit sa deschid acest subiect. Sunt foarte suparat...
    Mi se pare ca reactia generala este putin cam pasiva.
    Nu mi se pare corect ca cineva sa faca bani vanzand o baza de data in care este si adresa mea de mail si sa mai aiba si tupeul sa-mi trimita si mie oferta. Chiar crede ca sunt atat de idiot incat sa nu realizez ca sunt si eu acolo?
    In primul rand se pune problema de legalitate (prelucrarea datelor cu caracter personal).
    In al doilea rand indivizii practica spamul.
    In al treilea rand promoveaza spamul, transformandu-si clientii in spameri.
    Si se pare ca au clienti: in ultima perioada mesajele spam s-au inmultit. Cand vor ajunge la cateva sute pe zi voi fi nevoit sa schimb adresa de e-mail...
    Chiar nu putem face nimic?

EmilF este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    43
    Posturi
    73
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut,
    Se pare ca au facut in ultima vreme campanii la mai multe firme de bulk email sender...insa cred ca niciodata nu scot adresele de mail care dau 'dezabonare' desi 'legea' spune sa nu mai sacai acest timp de oameni (si sunt sigur, ca dezabonarea se face automat, insa ei importa aceiasi lista/probabil actualizata - cu adrese de mail in plus, de fiecare data cand incep iar campania).
    Eu ca sa scap de ei le-am dat mail la 2 firme de la care cumparasera ei un serviciu de bulk email sender.

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    25

Implicit

In Yahoo si cred ca si in Gmail se pot face filtre pe adresa de mail , subiect, continut , etc si sa fie mutate direct in Trash. Deci nu e chiar asa o problema. Eu prefer sa nu imi aglomerez nici spam-ul deoarece uneori ajung acolo si mailuri folositoare. Astfel de fiecare data cand am mai mult timp stau si pun cate o regula pentru fiecare spam sa fie trimis direct in Trash.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

Pe adresele de mail oficiale nu primesc pentru ca nu le-am bagat nicaieri insa pe cea de Yahoo vin gramada fix in SPAM. am setat bine filtrele asa ca nu prea primesc in inbox nimic spam.Inca ceva: majoritatea sterg mesajele din inbox spam insa e bine sa fie bagate in sp[am si apoi sterse ca filtrul sa preia acea adresa

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Cumpar] Baze de date
    De inSecure în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th October 2012, 21:37
  2. [Caut] Baze de date ecommerce-uri
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th March 2010, 11:51
  3. Unu care vinde baze de date
    De deadworldisee în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 13