Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: SPAM cu baze de date

Afișare hibrid

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit SPAM cu baze de date

De ceva timp primesc zilnic cate 2-3 mailuri de la aceasi adresa cu urmatorul continut:

In mail scrie ca pentru a ma dezabona de la ei, trebuie sa le trimit un mail cu adresa de mail si sa le scriu ca doresc dezabonare. Cunoaste cineva, mai primeste cineva o astfel de oferta. Tin sa spun ca nici macar nu stiam de acel site, iar acum ma umfla zilnic cu mailuri.

Baze de date cu adrese de email !!!

Aveti dificultati privind vanzarea produselor dvs. sau pur si simplu vreti mai mult ?

Se spune ca cine nu este prezent pe internet pur si simplu nu exista. Credeti ca pentru a accesa vasta piata de desfacere de pe internet e nevoie de foarte multi bani ? Nicidecum !

Cea mai accesibila metoda si cu impact mare este transmiterea de mesaje cu continut publicitar prin email fara nici un fel de costuri si care sa va asigure un flux constant de vanzari, oferta dvs. gasindu-se permanent sub ochii a sute de mii de potentiali cumparatori in fiecare zi a saptamanii. ce are ca efect imediat cresterea exponentiala a comunicarii si relationarii interumane cu rezultate benefice pentru bugetul firmei dvs.

Prentru a beneficia de aceste avantaje trebuie doar sa detineti baze de date cu adrese de email ce acopera toata tara si care sunt obtinute si prelucrate de echipa noastra de marketing de pe internet.

Oferta noastra cuprinde:

1. BAZA DE DATE cu adrese de email ale firmelor si institutiilor publice din Romania ce cuprinde toate domeniile de activitate - 496.000 de adrese de email.

2. BAZA DE DATE cu adrese de email ale persoanelor fizice din Romania - 1.650.000 de adrese de email.

3. ASISTENTA TEHNICA din partea echipei noastre pentru instalarea unui server de email pe computerul dvs. si instruirea persoanei ce desfasoara activitatea de marketing.

4. ACTUALIZARE BAZE DE DATE timp de sase luni pentru a beneficia de resurse actualizate si de buna calitate.

Bazele de date sunt pe support CD iar livrarea se face prin Posta Romana cu plata in sistem ramburs.

Pretul bazelor de date cu serviciile incluse este de: 200 Ron (taxe postale incluse).

Pentru comanda si detalii intrati pe: ...

Cu multa stima !!!

Echipa de marketing. Tel: XXXXXXXXXXXXXXXX

Email: office@XXXXXXXXXXXXX

Web: XXXXXXXXXXXXXXXXX

Daca nu mai doriti sa primiti comunicari comerciale din partera noastra va rugam sa trimiteti un mesaj cu subiectul “Dezabonare”

la adresa: XXXXXXXXXXXXXXXXXX numai de la adresa ce trebuie dezabonata.
    "
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 8th March 2013 la 14:58.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Treaba cu dezabonatul la ceva ce nu te-ai abonat cred ca e un fel de capcana. Daca primesc raspuns de la tine inseamna ca adresa ta este valida si iti vor mai trimite si alte mesaje.
    Eu ignor mailurile astea, le sterg fara sa ma dezabonez.
    Nu am primit acest mail dar altele asemanatoare.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Hehe, zi mersi ca primesti doar un singur mesaj. Eu primesc cateva sute d-astea zilnic. N-ai cum sa te dezabonezi ca nu sta nimeni sa ia si sa scoata manual mii de adrese din bazalor de date. Si in plus, mi-ar lua o zi intreaga sa trimit mesaj de pe 300 cu subiect dezabonare de adrese de email.. mai bine le bannezi ip-ul, adrese de email, etc.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Si tu, ca baiat de treaba .. le faci reclama in plus si le mai pui si link catre site .. VIVA la fiesta

Eu daca primesc un astfel de email il machez ca si SPAM .. asa ca poate sa-mi trimita 100, primul il marchez, urmatoarele nu ma mai afecteaza cu nimic ..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Tony, degeaba il marchezi ca spam, isi schimba frecvent emailurile de pe care trimit. Nu ai ce face pe termen lung. La faza cu reclama si eu sunt de acord, ar trebui scos linkul catre ei..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Realtuning este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th January 2011
    Locaţie
    Nadrag
    Vârstă
    36
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Da scuze, greseala mea. Rog un moderator daca poate scoate linkurile ca nu mai pot da Edit la primul post. Acest mail isi schimba si adresa de mail cat si numele mailului, cand intri e acelasi mesaj tot timpul.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am scos linkul. Primesc zilnic zeci de oferte, unele dintre ele cu pachete de baze de date. Marcez totul ca spam, uneori le trimit mailuri inaopi si le zic cate ceva de mama.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Am scos linkul. Primesc zilnic zeci de oferte, unele dintre ele cu pachete de baze de date. Marcez totul ca spam, uneori le trimit mailuri inaopi si le zic cate ceva de mama.
    A ramas link pe "acasa"
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

woe
    woe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2007
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    59
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu folosex gmail. Din cate am inteles, de cand s-a inventat gmail sunt user, odata marcat mesajul ca spam mie mi le baga automat pe celelalte de la aceeasi adresa in spam. In plus, am observat ca daca marcheaza vreo doi-trei ca mine ca fiind spam emailul nesolicitat, IP-ul respectiv devine spammer pentru oricine primeste mail de la el, urmatorul grad daca persista in tehnica este ca-l baga in cofa pe tot serverul pe care rezida IP-ul respectiv (if not site cu conturi email pt. public).
    Si cred ca mai are un grad de analiza spam, bazat pe cuvinte cheie din mesaje deja marcate uman ca spam.

Rezultatul este f. eficient. Pe un cont de gmail care colecteaza inca doua conturi de gmail si inca 7-8 conturi email pe servere nepublice (cu activitate) marchez ca spam maxim un email nesolicitat pe zi. Partea nu tocmai fericita este ca pe conturile gmail neprincipale trebuie sa mai ajung saptamanal, ca sa verific spam-ul in care intra diversi corespondenti mai dubiosi.

anca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am inchis o casuta de mail , pentru spammuri printre care erau si cei mai sus mentionati.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Cumpar] Baze de date
    De inSecure în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th October 2012, 21:37
  2. [Caut] Baze de date ecommerce-uri
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th March 2010, 11:51
  3. Unu care vinde baze de date
    De deadworldisee în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 13