Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: spam si nesimtire maxima

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit spam si nesimtire maxima

Ce se pate face la asa ceva ? Primesc azi un mail care m-a iritat la maxim .Oricum am sute de spamuri in casutele de mail , dar asta e lucrativ, constructiv si nesimtit. Nu sunt zorro, nu vreau sa ii dau in judecata , dar uite ca sunt si astfel de practici.

(Initial am postat TOT emailul insa l-am sters ca sa nu am probleme. Eu am siturile si adresele la vedere..)

Ii fac rezumatul .este vorba de vanzarea unei baze de date cu e mailuri -- app 6 mil adrese. Persoane fizice si juridice DIN ROMANIA. Unele cu date personale, nume, adrese ! Totul este frumos structurat pe domenii activitate/orase/nume...etc
    Livrare prin curierat, pe CD. Se furnizeaza si softul necesar pt spamare cu ..capacitate de peste 300.000 emailuri pe ora !
    Serviciul este cu UPdate ulterior de date pentru clienti. Adica baza este reimprospatata si clientii au acces la versiunile noi.

In rest jumatate de pagina este amenintare "legala"sa nu se faca public emailul.

Penal.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 10th August 2011 la 12:24.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@diasomie: Ce probleme sa ai ? Roaga-te sa iti faca o plangere persoana respectiva! In felul acesta poti vedea cine este si sa intorci situatia la 180 grade. Nota din footer este extrem de idioata deoarece nu se incadreaza in textul de Lege atata timp cat nu respecta anumite conditii clar specificate.
    "Oferta" se adreseaza credulilor si spammerilor nesimtiti. 350,000 emails/hr ??? Asta inseamna aproape 100 mails/secunda in conditiile in care, in general, pe un cont de gazduire ai o limita de 150-250 emails/ora iar de-acasa nu ai sa poti face operatiunea pentru ca fie ramai fara net, fie iti blocheaza providerul proturile, fie iti moare PC-ul.
    Asa ca .. sit down and relax
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Tare faza. Chiar nu tre sa te agiti, dimpotriva.

Sunt destui oameni (persoane fizice sau juridice) care isi fac un site (nici ei nu stiu de ce) si apoi vor rezultate miraculoase intr-o luna.

Cand vezi ca nu au buget, asa cum mi se pare corect, le arat cum sa-si faca singuri promovarea indicandu-le ghidul de optimizare, ghid ce trebuie macar citit.

Dar omul stie ca nu are nevoie de studiu cuvinte cheie, evaluare concurenta... si vor tot felul de actiuni crete, inclusiv sevicii de genul celor mentionate.

Asa ca fie ca ii trimit la oamenii care detin suprematia , fie le fac forward la oferte de genul primite de tine.

Vis a vis de spam, suntem in 2011. Aici e o procedura pentru marcarea ca spam a mesajelor scapate din gmail.

Rezultat? Un concurent (imprevizibil) mai putin
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

Implicit

si au am primit acelasi email, treaba simpla: setat filtrul antispam pe el si gata, nu am stat sa-mi bat capul cu ceea ce scrie in email mai ales cand am vazut ca vinde baza de date cu email-uri su cu update la zi

cristianionescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    1st May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    101
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu mereu poti rezolva cu antispam. De exemplu daca adresa din spate e fake, si vine de la whatever@yahoo.com, folosind POP3 (cont premium) chiar nu poti da blochezi pe domeniu...

Nospheratu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti / San Francisco
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai exista vreo cale de a face reclamatii ? era o vreme cand se mai ocupau cei de la autoritatea pentru reglementari in comunicatii... nu de alta dar ca firma chiar as putea documenta ceva prejudicii...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Ce beneficiu ai in final?
    Sa zicem ca te ocupi de problema (inclusiv documentare, telefoane...) 20 de ore.
    Evalueaza la min 1 E ora. Chiar speri sa recuperezi vreodata acesti bani?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Am si eu cateva email-uri cu baze de date ieftine de vanzare. Ce ma deranjeaza nu este ca le vand, treaba lor si a celor care o cumpara, ci faptul ca de vre-o luna au inceput mai toti sa faca spam, de la lenjerie intima, detectoare, web design si pana la seo mooka. Surprinzator am ajuns la peste 100 de spams pe saptamana si asta in outlook, cred ca in gmail mai sunt cateva sute blocate automat.

Daca nu ar exista cumparatori, afacerea ar fi falimentara, dar cred ca au peste 100 de cumparatori, asa ca supravietuiesc.
    bazadedate.JPG
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Nospheratu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti / San Francisco
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ce beneficiu ai in final?
    Sa zicem ca te ocupi de problema (inclusiv documentare, telefoane...) 20 de ore.
    Evalueaza la min 1 E ora. Chiar speri sa recuperezi vreodata acesti bani?
    Pai nu beneficii urmaresc, urmaresc stoparea unui fenomen, daca eu nu iau atitudine, tu nu iei atitudine o sa ne trezim ca 2 ore pe zi triem mail-uri... Iti garantez ca dupa 3-4 exemple penalizate multi vor realiza ca o afacere nu se face din mail-uri scuipate haotic. Problema e generala in toate domeniile, s-a ajuns la haosul asta din cauza lipsei de reactie, romanului daca ii mai pui o taxa sau o restrictie o ia si o duce in spate docil, indata se obisnuieste cu ea de parca o are de-o viata, ... e cam aceiasi chestie dar la alta dimensiune. Bafta tuturor!

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

sunt zeci de programe de scanat netul dupa emailuri .. Nu o sa se opreasca niciodata.

Chiar recent am primit un Info cu vreo 10 tipuri de astfel de programe .

Pai iti dai seama ce simplu e sa faci bani , nu? Iei un program din astea faci scanare la cateva siteuri de anunturi si ai materialul muncii.

Unde il promovezi tot la lista si uite curge banul!!! Intelegi de ce nu se vor opri ?

E prea simplu sa faci banii asa .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La nesimtire :)
    De Robert în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th February 2009, 14:49
  2. Spam de o nesimtire rar intalnita!
    De warrior în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th November 2008, 11:28
  3. Nesimtire...
    De Nica Cristian în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th June 2008, 12:59
  4. Adsense: Plata maxima Western Union
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th February 2008, 23:25
  5. Nesimtire
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th March 2006, 07:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •