indy2kro - "Unele par in ordine" - insa doar par... ca nu au ajuns acolo degeaba... unele din ele chiar sunt dragutze insa la o analiza mai atenta vei remarca porcariile pe care le-au folosit si la nici unul dintre ele nu a fost remediat nimic.
"reclama negativa tot un fel de reclama este" - intr-adevar tot reclama este, insa o reclama care scoate la iveala murdariile pe care le folosesc unii, iar daca cineva prin acest intermediu va ajunge pe siturile lor, cu siguranta se va minuna de ce vor vedea acolo.
Nu stiu daca reusim sa facem ceva concret cu aceste situri care procedeaza la astfel de practici, insa sa tragem un semnal de alarma putem sa facem si poate cu putin noroc la unele din ele sa se si renunte la ceea ce s-a facut.
Daca exista unul dintre siturile enumerate mai sus la care nu se intelege motivul pentru care au aparut, voi explica imediat cu argumente cele folosite desi am aruncat o privire si observ ca nu s-a schimbat NIMIC!
Siturile enumerate in acest post sunt cu siguranta numai cateva, cate am reusit si eu sa gasesc in 10-15 min cat am alocat pentru acest lucru si decat sa existe un post pt fiecare in parte mai bine exista unul care sa cumuleze mai multe.

Răspunde cu citat