Citat Postat în original de Krumel @ Apr 24 2006, 11:02 AM) [post=13843
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nu prea am intles faza cu "anti dmoz".
Si apoi tind sa dau dreptate si lui too_night. Prin atitudine fata de astfel de "indeletniciri" putem elimina site-uri care nu fac concurenta loiala.
Pai, faza cu anti-dmoz ar fi un director care in loc sa creasca page rank-ul si sa aduca beneficii pt motoare de cautare sa faca exact inversul.

Sincer, mie mi se pare ca practicile de search engine spamming sunt in crestere si nici de cum in scadere, acest site (mai exact forumul acesta "Search Engine Spamming made in .RO") nu stiu daca duce la o promovare a acestor metode sau la eliminarea lor, sa nu uitam ca si reclama negativa tot un fel de reclama este. Ideea este laudabila dar n]
Nu prea am intles faza cu "anti dmoz".
Si apoi tind sa dau dreptate si lui too_night. Prin atitudine fata de astfel de "indeletniciri" putem elimina site-uri care nu fac concurenta loiala.
[/QUOTE]

Pai, faza cu anti-dmoz ar fi un director care in loc sa creasca page rank-ul si sa aduca beneficii pt motoare de cautare sa faca exact inversul.

Sincer, mie mi se pare ca practicile de search engine spamming sunt in crestere si nici de cum in scadere, acest site (mai exact forumul acesta "Search Engine Spamming made in .RO") nu stiu daca duce la o promovare a acestor metode sau la eliminarea lor, sa nu uitam ca si reclama negativa tot un fel de reclama este. Ideea este laudabila dar nu sunt sigur ca are si efect.