Stiti ceva situri vandute in romania si cam care au fost preturile?
Stiti ceva situri vandute in romania si cam care au fost preturile?
Fii mai explicit ca nu prea inteleg intrebarea ta. Cum adica site-uri vandute in Romania?
Ultima modificare făcută de c|neva; 6th November 2007 la 05:46.
foarte simplu de inteles. cine a vandut sau a cumparat pana acum un site din romania sa ne zica in ce conditii a facut transferul site/pret total.
poti lua exemple mai maricele.. de ex doizece a fost vandut acum ceva timp pe bani buni la vremea aia... altu asa popular nu imi vine in minte acuma...
deci cine ce a vandut/cumparat site cu un nr x de vizitatori pe zi pentru suma y de ron![]()
Chiar va asteptati la raspunsuri serioase? In cel mai bun caz o sa primiti o kleampa care o sa se laude ca a vandut "fundulitze.ro" la cateva zeci sau sute de euro lu' varsu'.
Sumele adevarate nu o sa le aflati niciodata, ce stiti despre doizece nu a fost confirmat niciodata.
Eu am primit o oferta de cu patru zerouri pentru un site cu produse. Nerealista defapt fata de valoarea adverata a site-ului.
In majoritatea datilor daca se face o tranzactie si esti sub un NDA nu poti spune suma, uneori se face asta dar cred ca amandoua partile ar prefera confidentialitate.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Pana la urma nu a rasuflat nicio informati despre site-uri si preturile la care au fost achizionate.![]()
O discutie mult mai interesanta ar fi: cat valoreaza un site?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)