La site-urile inscrise anterior am observat ca in medie sunt aprobate in aprox. 100-150 de directoare in prima luna, si aprox 400-500 pana la sfarsitul lunii a treia. Avand in vedere ca nu toate linkurile sunt gasite de google din prima, nu cred ca se poate vorbi de vre-o penalizare pentru nr. mare de linkuri. De altfel, am promovat peste 70 de site-uri in aceste 800 de directoare si nu mi-a reprosat nimeni ca a primit vre-o penalizare.
Salut
Am pierdut multi potentiali clienti care doreau sa plateasca dupa ce rezultatele serviciior mele se vor fi reflectat in rezultatele motoarelor de cautare. Pe de o parte mi se pare normal caci pretul pe care il cer este destul de mic, si in plus sunt multi care nu fac treaba cum trebuie. Eu voi continua sa cer banii in avans insa in spijinul meu voi lista cateva performate obtinute in Google.com dupa inscrierea unor situri in lista mea de directoare.
- locul 50 pentru "free forum" din 989.0000.000
- locul 1 pentru "pensii private" din 3.070.000
- locul 1 din 4.130.000 pentru un termen legat de astrologie
- locul 30 pentru "legislatie" din 14.5000.000
- locul 1 din 1.360.000 pentru un termen legat de drept/justitie
- locul 1 din 27.700.000 pentru termen legat de real estate
- locul 23 pentru "cactus" din 21.5000.000
- locul 1 din 1.900.000 pentru un termen medical
- locul 1 din 2.590.000 pentru un termen legat de autoturisme
- locul 4 din 6.000.000 pentru un terminat legat de gastronomie
Celor care au de gand sa faca o comanda ferma, le voi da explicit numele siturilor de mai sus, si dovezi ca au fost inscrise in directoare de mine, daca doresc, si voi face si discounturi pentru mai multe pachete.
Rezultatele oscilieaza zilnic, asa ca s-ar putea sa fie mai bune pentru unele situri si mai proaste pentru altele, in memomentul in care cititi acest mesaj.
Noul pret este de 65 lei /site/1000 directoare.
Ultima modificare făcută de costy81gl; 17th October 2007 la 22:07.
ce garantie avem ca nu ramanem cu banii dati si cu ochii in soare? asa cum am patit cu sourcer?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Imi dai un pm si-ti dau contract si factura. Dar nu la 65 de lei 1000 de directoare
p.s. preturile care se tot invart pentru directory submissions mi se par mult prea mici pentru cantitatea de munca necesara. Chiar daca nu-s dificile, trimiterea manuala consuma o multime de timp.
ce intelegeti voi prin manual? Procesare semi automata, sau manual in sensul ca deschizi tu fiecare site,inscrii siteul, etc....
Nic, cred ca ar putea intra ambele variante in discutie. eu le am folosit pe ambele si nu am patit nimic negativ.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)