Imi cer scuze pentru dublu post.
Imi cer scuze pentru dublu post.
Cand iei teapa faci asa http://forum.seopedia.ro/legislatie-...iei-teapa.html nu faci o lista inutila.
ON: Linkurile le-a pus inapoi pe site.
@Matei Irinel, te rog sa raspunzi acuzatiilor si sa returnezi banii, in cazul in care nu ai indeplinit respectivele sarcini.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu o sa-i las niste posturi pe FB ca sa stie lumea cu ce se ocupa: https://www.facebook.com/DjVerkon.
Am primit un PM de la Matei Irinel:
"Salutare, am rugamintea pentru ca eu nu mai pot posta in acel topic sa le spui tuturor ca blogul meu a fost vandut iar cei ce aveau link-uri acolo isi vor primi suma inapoi, legat de comentarii la fel. Totul adunat e vreo 150 lei. Eu pe 19-20 martie iau salariul si va platesc la toti este ultimul dead line sa zic pentru ca pana atunci chiar nu am bani.
Vad ca multi vorbesc ca scriu pe blog si asa dar daca se verifica domeniul este in transfer ( pending ) la rotld pentru ca a fost cumparat."
Astept 19-20 martie....mai este un pic.
On 03/22/2015 07:18 PM, Tepar Irinel Matei wrote:
> Salut, am ban pe Seopedia cred nu pot raspunde, voi discuta cu actualul proprietar sa iti repuna link-urile, blogul s-a vandut cu contract vanzare-cumparare si a fost preluat, e decizia actualului detinator ce face cu el , rog a se verifica whois rotld. Legat de link-uri ii voi da un mesaj sa le repuna in posturi.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Din cate se poate vedea, Irinel Matei nu e banat pe forum. Nu inca.
Matei, te induri sa ne dai si noua un raspuns? Cum ramane cu ceilalti carora le-ai luat banii? Schimbam titlul postarii in Irinel Matei, aka DjVerkon tepar?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)