Daca a fost vorba de vreo jignire, eu am fost cel care a primit-o prin: ignoranta, aroganta ieftina si tupeu nemarginit din partea ta. Sa raspunzi la un PM dureaza 15 secunde.
1. Nu ti-ai cerut scuze si tu esti in continuare de parere ca nu ai gresit cu nimic. Ceea ce este foarte grav.
2. Cand bati pe cineva de 2 ori la cap cu ceva si ii spui ca facem - ca dregem, macar sa ai bunul simt sa-l anunti ca nu mai este valabil sau ca nu te-ai decis, asta dupa ce ti-ai incalcat promisiunile de 2 ori, domnule antreprenor.
3. Nu ai avut timp? Pai cum? Ai tot intrat pe forum in perioada in care nu ai stiut sa raspunzi unei intrebari de 15 secunde, ai avut timp sa postezi pe forum prin alte locuri si tot asa. In aceeasi zi cu intrebarea, a 2a zi, etc., erai activ pe forum.
4. Este fix problema ta ce faci pe viitor si cu cine, insa nu cu mine. Acesta este topicul meu si cum altii isi scriu aprecierea fata de mine in acest topic, asa si eu pot sa scriu nemultumirea fata de altii si pot adauga mentiunea de a nu fi deranjat de un anumit tip de persoane.
P.S. Cand cineva face o greseala isi cere scuze, chiar si in al 12-lea ceas. Pentru ca asa este de bun simt. Cand cineva face o greseala si tot el comenteaza, face pe zmeul si incearca replici din seriale ............ (completeaza spatiul gol).
(sa mai mentionez ca aseara dupa 1-2h de discutii in acest topic mi-ai dat PM si mi-ai spus 'era de actualitate, acum nu mai este'? Nu stiu la ce nivel de studii sa incadrez un astfel de comportament, in orice caz, ciclul gimnazial cel mult)
Nu mai este absolut nimic de discutat. Majoritatea userilor au inteles ce am spus si au fost de acord.
Daca vei continua sa postezi pe aici lucruri off-topic cu incercari de aroganta inteligenta (care oricum nu functioneaza) o sa discut cu un moderator si o sa il rog sa actioneze intr-un fel sau altul.

Răspunde cu citat