Nu te costa nimic, am plan tarifar gratuit pentru 'servicii' de genul, datorita faptului ca e popular - la moda. Ideea e una simpla, cand cineva te intreaba ceva si nu ii raspunzi, nu mai e loc de alte discutii sau incercari de umor.
Nu putem colabora, atata tot. Multumesc celor care mi-au acordat vot +1 rep., lucru care imi confirma faptul ca se poarta acest fel de 'superioritate' de a nu raspunde cuiva cand te intreaba ceva si care imi confirma totodata faptul ca am dreptate.
Singurul lucru care mi-a dat de gandit faptul ca ai fi un pseudo-business-man de bilioane de euro care nu are timp sa nu raspunda unui PM este simplul fapt ca nu stii sa raspunzi la un PM (atat in toamna, cat si acum - dupa 5-6 luni de zile). Daca crezi ca nu merit atata atentie de 30 secunde pentru un PM, atunci nu are niciun rost sa colaboram vreodata). Simplul fapt de a ignora o persoana care te intreaba ceva (culmea, in interesul tau) este un act TOTAL injositor si de prost gust.
Cei care prefera impresiile, sa ramana cu acestea insa eu nu ofer asa ceva. Cei care cauta rezultatele, le-au gasit in colaborarile cu mine de fiecare data. Fiecare cu ce cauta si cu ce il defineste.
Daca spui o vorba (aceeasi de 2 ori, de fapt, in 2 perioade de timp diferite) si nu te tii de cuvant, atunci nu meriti respect. Asta este adevarul si sper sa il intelegi. Trateaza-i pe ceilalti asa cum vrei sa fii tratat, iti dai seama ce problema ar fi atunci.........
@robyroy, de mult timp nu mi-am permis sa fac postari de genul despre persoane neserioase. Insa, am realizat ceva, daca inchizi ochii la lucruri gresite, faci parte din lucrurile care alimenteaza aceasta greseala. Cand cineva face ceva gresit, trebuie atentionat intr-un fel sau altul. Prefer de asemenea sa rezolv totul privat, dar cand ceva se repeta, deja e problema generala si colegii merita sa fie atentionati de neseriozitate. Toti avem timpul calculat, nu merita NIMENI sa isi piarda timpul degeaba. Pana la urma toti suntem oameni si avem lucruri de facut, dar cand cineva considera ca este mai important decat restul, deja avem o problema majora.

Răspunde cu citat