Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
Daca a fost vorba de vreo jignire, eu am fost cel care a primit-o prin: ignoranta, aroganta ieftina si tupeu nemarginit din partea ta. Sa raspunzi la un PM dureaza 15 secunde.
Serios? Uite cateva replici primite din partea ta. Arata-mi unde ti-am adresat eu cuvinte jignitoare.

pseudo-business-men
userul "imagini" care este neserios
mentalitatea asta absolut defecta
injositor si de prost gust
tu esti cel sifonat
Singurul lucru penibil este atitudinea ta
LIPSA de respect si excesul de tupeu al tau
ai o impresie de statut superior
cineva care forteaza tupeul ca intr-o opera a lui Caragiale
ignoranta, aroganta ieftina si tupeu nemarginit

1. Nu ti-ai cerut scuze si tu esti in continuare de parere ca nu ai gresit cu nimic. Ceea ce este foarte grav.
Iar gresit. Mi-am cerut scuze de doua ori, chiar daca nu era cazul. Intentia era sa incheiem polemica, dar nu se doreste acest lucru.

Ma scuzi ca nu am raspuns la PM, neavand noutati (timpul chiar nu mi-a permis, desi nu trebuie sa ma justific in fata ta) nu ti-am dat nici un raspuns.

imi cer inca o data scuze pentru timpul pe care mi l-ai acordat si, daca este nevoie, te rog sa-mi transmiti si cat ma costa acest deranj

2. Cand bati pe cineva de 2 ori la cap cu ceva si ii spui ca facem - ca dregem, macar sa ai bunul simt sa-l anunti ca nu mai este valabil sau ca nu te-ai decis, asta dupa ce ti-ai incalcat promisiunile de 2 ori, domnule antreprenor.
In continuare apelezi la ironii ieftine, dar trecem peste. Sa-ti reamintesc ca nu am avut timp sa caut tema si sa iti transmit detaliile?
3. Nu ai avut timp? Pai cum? Ai tot intrat pe forum in perioada in care nu ai stiut sa raspunzi unei intrebari de 15 secunde, ai avut timp sa postezi pe forum prin alte locuri si tot asa. In aceeasi zi cu intrebarea, a 2a zi, etc., erai activ pe forum.
Reciteste ce am scris mai sus si cateva posturi anterioare.

4. Este fix problema ta ce faci pe viitor si cu cine, insa nu cu mine. Acesta este topicul meu si cum altii isi scriu aprecierea fata de mine in acest topic, asa si eu pot sa scriu nemultumirea fata de altii si pot adauga mentiunea de a nu fi deranjat de un anumit tip de persoane.

P.S. Cand cineva face o greseala isi cere scuze, chiar si in al 12-lea ceas. Pentru ca asa este de bun simt. Cand cineva face o greseala si tot el comenteaza, face pe zmeul si incearca replici din seriale ............ (completeaza spatiul gol).
De acord. Este topicul tau si nu as fi intervenit daca nu m-ai fi mentionat in el. Ai facut-o, accepta dreptul la replica. Vorbesti de bun simt si jignesti intr-una o persoana care ti-a cerut o oferta de pret si a facut greseala sa iti spuna ca revine cu detalii. A, si care nu a binevoit din motive pe care nu le reiau sa iti raspunda, neavand inca ce sa iti spuna.

(sa mai mentionez ca aseara dupa 1-2h de discutii in acest topic mi-ai dat PM si mi-ai spus 'era de actualitate, acum nu mai este'? Nu stiu la ce nivel de studii sa incadrez un astfel de comportament, in orice caz, ciclul gimnazial cel mult)

Nu mai este absolut nimic de discutat. Majoritatea userilor au inteles ce am spus si au fost de acord.
Nu am vazut decat o interventie, a lui robyroy, care nu iti era tocmai favorabila. Dar si eu sper ca userii au inteles exact cum au stat lucrurile si vor fi mult mai atenti pe viitor la ce li se poate intampla daca fac greseala sa te contacteze.

Daca vei continua sa postezi pe aici lucruri off-topic cu incercari de aroganta inteligenta (care oricum nu functioneaza) o sa discut cu un moderator si o sa il rog sa actioneze intr-un fel sau altul.
Daca nu voi mai fi jignit si mentionat, nu voi mai posta aici. De asemenea, si eu rog un moderator sa ia atitudine. S-a mers prea departe cu jignirile absolut nejustificate.