Serios? Uite cateva replici primite din partea ta. Arata-mi unde ti-am adresat eu cuvinte jignitoare.
pseudo-business-men
userul "imagini" care este neserios
mentalitatea asta absolut defecta
injositor si de prost gust
tu esti cel sifonat
Singurul lucru penibil este atitudinea ta
LIPSA de respect si excesul de tupeu al tau
ai o impresie de statut superior
cineva care forteaza tupeul ca intr-o opera a lui Caragiale
ignoranta, aroganta ieftina si tupeu nemarginit
Iar gresit. Mi-am cerut scuze de doua ori, chiar daca nu era cazul. Intentia era sa incheiem polemica, dar nu se doreste acest lucru.
Ma scuzi ca nu am raspuns la PM, neavand noutati (timpul chiar nu mi-a permis, desi nu trebuie sa ma justific in fata ta) nu ti-am dat nici un raspuns.
imi cer inca o data scuze pentru timpul pe care mi l-ai acordat si, daca este nevoie, te rog sa-mi transmiti si cat ma costa acest deranj
In continuare apelezi la ironii ieftine, dar trecem peste. Sa-ti reamintesc ca nu am avut timp sa caut tema si sa iti transmit detaliile?
Reciteste ce am scris mai sus si cateva posturi anterioare.
De acord. Este topicul tau si nu as fi intervenit daca nu m-ai fi mentionat in el. Ai facut-o, accepta dreptul la replica. Vorbesti de bun simt si jignesti intr-una o persoana care ti-a cerut o oferta de pret si a facut greseala sa iti spuna ca revine cu detalii. A, si care nu a binevoit din motive pe care nu le reiau sa iti raspunda, neavand inca ce sa iti spuna.
Nu am vazut decat o interventie, a lui robyroy, care nu iti era tocmai favorabila. Dar si eu sper ca userii au inteles exact cum au stat lucrurile si vor fi mult mai atenti pe viitor la ce li se poate intampla daca fac greseala sa te contacteze.
Daca nu voi mai fi jignit si mentionat, nu voi mai posta aici. De asemenea, si eu rog un moderator sa ia atitudine. S-a mers prea departe cu jignirile absolut nejustificate.

Răspunde cu citat