Citat Postat în original de cristi Vezi Post
Din cate am inteles eu, digipasul nu se conecteaza la nimic. Pur si simplu are un set de coduri valabile cu care te poti loga in contul de Internet Banking. Cu alte cuvinte, ai putea sa iti generezi o cateva coduri si sa le folosesti in ordine cand ai nevoie, fara sa mai umbli cu digipassul dupa tine.

Nu stiu cat o fi de plauzibil (tot uit sa testez ), dar mi se pare mai logic decat faptul ca digipassul s-ar conecta la cine stie ce.
A zis cineva ca DigiPassul se conecteaza undeva? Nu, pur si simplu are memorata o serie specifica fiecarui cont. Si in functie de acea serie si de momentul in care introduci PINul, iti genereaza o parola care este valabila cred maxim 2 minute.

Si nu prea ai cum sa iti generezi mai multe parole pe care sa le folosesti ulterior, pentru ca fiecare parola generata e valabila o perioada de timp relativ mica. Asta decat daca nu descifrezi algoritmul de creare a parolei in functie de serie si timp. Altfel, trebuie neaparat sa ai acces la DigiPass ca sa poti accesa IB.