Salut,
Stie cineva cum pot afla contul SWIFT aferent contului meu in lei deschis la ING?
Trebuie sa primesc niste bani prin wire transfer si mi se cere acest cont.
Multumesc anticipat!
Salut,
Stie cineva cum pot afla contul SWIFT aferent contului meu in lei deschis la ING?
Trebuie sa primesc niste bani prin wire transfer si mi se cere acest cont.
Multumesc anticipat!
INGBROBU .asta este swiftul ing
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu mai stiu exact care e faza cu SWIFT-ul, dar poti sa suni la 0214028393 si sa ceri mai multe detalii.
EDIT: A stiut pana la urma cineva
Pentru cei ce probabil se vor mai confrunta cu problema aceasta ( nu stiu de ce naiba bancile comerciale nu afiseaza codul swift vizibil pe prima pagina) iata o lista cu codurile swift ale bancilor comerciale din Romania:
http://www.unicredit-tiriac.ro/onlin...a-coduri-banci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc mult pentru informatii, am gasit pana la urma : INGBROBU e codul de la ING
Codul SWIFT e general si e acelasi pentru toate conturiile unei institutii bancare, nu este cate un cont SWIFT aferent fiecarui cont.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)