Salutare,
Tocmai mi-am deschid un cont nou PayPal - Personal si incerc sa trimit 20$ si nu ma lasa pt ca cardul nu este inca verificat . Credeam ca cei 20$ se vor incadra in limita PayPal pentru conturi neverificate, sau nu este bun cardul meu?
Salutare,
Tocmai mi-am deschid un cont nou PayPal - Personal si incerc sa trimit 20$ si nu ma lasa pt ca cardul nu este inca verificat . Credeam ca cei 20$ se vor incadra in limita PayPal pentru conturi neverificate, sau nu este bun cardul meu?
Sa nu patesti cum am patit si eu: cardul meu este valabil doar in Romania!
+ ca de la mine mai cereau si o factura de utilitate / extras de cont pentru validarea contului PayPal - fara validare puteam doar primi bani
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Spune-ne mai întâi ce tip de card ai şi cum ai făcut verificarea.
La mine nu era vorba de o asemenea suma (din pacate)... mi-au cerut factura sau extras de cont pentru validarea adresei postale
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
ca sa-ti verifici contul de paypal trebuie sa faci o cerere de verificare ( e la vedere din momentul in care iti deschizi contul) prin care iti ia 1.5 euro parca, de pe card si ti-i pune in contul tau paypal. Ca sa se intample chestia asta trebuie sa te duci la banca dupa 3-5 zile lucratoare sa ceri un extras de cont pe care o sa gasesti codul pe care ti-l cere Paypal pentru verificare
Totusi ca sa poti face o plata prin paypal nu e musai sa ai si cont la ei, nu?
Sau depinde unde platesti?![]()
Ba da, ca sa folosesti serviciile Paypal trebuie sa fii inregistrat. Deci daca nu ai cont, trebuie sa iti faci unul.
Ca sa le folosesti serviciile da, dar din cate stiu poti cumpara prin paypal si fara sa ai cont.
Ultima modificare făcută de fellow; 8th February 2009 la 14:11.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)