Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Ptr restul: nu inteleg de ce ati sarit sa il inrositi pe sambo. In termenii pusi de el, adica temeni generali, omul a pus bine problema. Faptul ca nu a dat un nume nu inseamna ca subiectul se limiteaza ci dimpotriva, chestiunea de principiu ramane valabila.
Problema nu este una de etica, la baza, ci una de management a proiectului. A vrut sa-si optimizeze un site cu "amatorii", a dat acces complet la site, nu a verificat nimic, nu are contract .......... si acum vb de etica?

Iti dau sute de site-uri, facute praf de "amatori", si sunt convins ca proprietarii lor habar nu au. Sa le spun? Sa le explic?

Cand ai un client care isi doreste servicii de optimizare si ii spui ca site-ul e facut "praf", se supara si trece la urmatorul. Daca ii ceri un buget normal, nu-ti mai raspunde, si cauta pana cand gaseste pe cineva sa-i ofere servicii ieftine.

Sunt niste "idioti" care fac praf proiectele, dar astfel de idioti sunt pe toate nisele, si sunt si angajati (freelanceri) dar si patroni (antreprenori).

Sa-si scoata linkurile si sa ne dea si noua un nume Nu e nici primul si nici ultimul care se pacaleste, asa ca e necesar un topic de "blacklist". Am mai avut discutia asta si nu ati vrut.

Discutia de etica nu-si are locul. Cat despre lege si autoritate, nu cred ca exista asa ceva si nici nu cred ca se poate regementa. Poate doar Google