@sambo aceasta situatie nu este ceva specific oamenilor de SEO, este o carenta a societatii, din majoritatea tarilor, sunt multi care nu inteleg avantajul in a fi cinstiti si onesti in afaceri. Pentru a rezolva problema ar trebui sa schimbi intreaga societate.
De exemplu medicii depun chiar un juramant si tot nu respecta deontologia meseriei pe care o practica, primesc spaga, trateaza pacientii preferential, pe unii nu ii trateaza deloc cu diferite motivatii, si in aceasta meserie exista si legi clare care reglementeaza relatia pacient medic, nu doar un cod de bune practici.
Oamenii de calitate vor fi corecti fara sa existe un astfel de cod, iar teparii fac ceva pe un astfel de cod.
@Tom sa stii ca un service de reprezentanta nu garanteaza calitatea si bunul simt, eu am luat cele mai mari tepe la reprezentanta OPEL, ca am zis si eu ca dau un ban dar face, dar in cazul meu am dat bani multi si mi-au facut masina praf de am fost nevoit sa o vand pe mai nimic si mi-au luat si o groaza de bani.
Au fost momente anterioare cand la acel service am avut parte de servicii de calitate si apoi de tepe uriase, apoi am aflat ca a contat pe tura carui sef de service m-am nimerit, unul era de nota 10 si altul un tepar, pana la urma totul tine de oameni si nu de firma
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama