4 out of 5 members found this post helpful.
50 de backlink-uri cu PR între 4 și 9
Dacă tot fac pentru mine, am spus să ofer și altora. Cine dorește, am o listă de siteuri unde îți poți pune backlink. Site-urile au în pondere PR 4,5 și 6, dar am pus și câteva cu 7,8 și 9 
Depinde de fiecare cum le folosește, așa îl și ajută.
Lista am publicat-o aici : 50 backlink-uri cu PR între 4 și 9
PS: nu sunt pe .ro că noi nu avem așa ceva. Dar ajută chiar dacă sunt pe conținut în engleză!
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
se numesc simplu profile de forumuri, sunt zeci de mii pe net, majoritatea nofollow, page rankul indexului nu te ajuta cu absolut nimic, decat asa, sa vezi cat de mare este siteul respectiv. Importanta este data INTOTDEAUNA de pretul cerut pentru linkul respectiv. De la valoarea 0 pana la mii de euro pentru un link pr8 sa zicem.
O lista de 15-20.000 de profile facute automat costa 30-60 usd, ca idee de pret.
Defapt 1000 pe zi e undeva la 47$/luna, dar alea chiar is junk. Ce e in lista aia nu e perfect dar e ok facut manual mai ales ca din ce vad eu nu is platforme standard gen vbulletin sau phbb pe care faci blasturi cu ceva programe.
Eu zic ca esti in necunostinta de cauza.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
salam
cel cu pr9 are de fapt
pr 6, si nici nu s-ar pute apuen vreodata un link acolo

Cel cu pr 9 este help.com, esti sigur că nu te-ai uitat cu capul în jos când ai verificat pr-ul? Cauta link:jorjette.co.cc pe ultima pagină ai să vezi că apare profilul de help.com. Mai spui că nu se poate? Nu ai încercat tu, asta e altă treabă!
Kidu, totuși eu am urcat pe prima pagină pe niște cuvinte cheie, folosind numai lista ce am oferit-o aici! Cred că profilele valorificate cum trebuie, te ajută. Astea sunt forumuri unde nu merge decât manual să îți faci cont. Ori îți trimit link de confirmare pe email, ori îți trimit parola acolo, ori ai cod de protecție ...
Ultima modificare făcută de cbogdan; 30th May 2011 la 22:44.
Motiv: mi-ai amintit ceva
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
cbogdan
Cel cu
pr 9 este help.com, esti sigur că nu te-ai uitat cu capul în jos când ai verificat
pr-ul?
in lista ta este trecut help.com/login PR9