Mersi pentru directoare, mă vor ajuta mult.
Se pare ca va cam indepartati de subiectele SEO. Cat tine de lista propusa sus, cele 50 backlink-uri nu ajuta la NIMIC, munca in zadar. Din toate listele de pe internet, astea le-ati gasit?
Pentru putinii necunoscatori care mai sunt: pentru ca pagina TA sa fie influentata de PR-ul altei pagini, link-ul trebuie sa fie EXACT pe acea pagina, nu in alta parte.
Eu mai folosesc o strategie: sunt multe pagini ce au pe index PR MARE ( site-uri tip blog ), dar post-uri/pagini interne cu PR 0 ( sunt proaspat publicate ). Adaug in noile post-uri un comentariu la subiect cu link catre pagina ce ma intereseaza pe mine sa o promovez, iar in timp va ajunge si acea pagina la un PR MARE. Asa am facut rost de link-uri de pe pagini cu PR 6,7,8, link-uri directe.
Link-urile bune nu se publica niciodata. Cum le gasiti? Cautati! Incepeti cu paginile ce au acelasi profil/subiect cu pagina ce doriti sa o promovati! Studiati concurenta, vedeti de unde au ei link-uri, publicati si voi acolo, si mai aduceti link-uri in plus!
--------------------------------
Iar cat tine de promovarea site-urilor prin cumpararea de link-uri JUNK, faceti o mare prostie, va stricati singuri site-urile.
Boingeanu Ben
Salut,
Lista a fost acum câteva luni bune pe blackhatforum. S-au folosit de ea și deja s-au cam respectivele platforme. Dacă are nevoie cineva de lista completă cu tot cu tutorial unde îți poți pune link-uri (sunt și zone în care îți poți face blog-uri pe respectivele platforme), PM me. Felicitări CBogdan că share-uiești, eu nu o mai consideram extraordinar de utilă din cauză că a trecut destul de mult timp și s-au prins ăia de spam, chiar mi-au blocat/șters 2 conturi.
Și apropo... dacă vi se oferă ceva gratuit, spuneți mulțumesc. E ușor doar să fiți nemulțumiți... că nu aveți link pe homepage-ul help.com![]()
Unele elemente din listă poate da, dar mai mult de 50% din listă are elemente unice!Lista a fost acum câteva luni bune pe blackhatforum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)