Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Optimizare: Previzualizare Instant Google

AlexZ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Thumbs up Optimizare: Previzualizare Instant Google

Am terminat de optimizat site-ul acum 2 saptamani si jumatate pentru previzualizari instant iar acum Google ma rasplateste cu vizite. Boost +25% asta inseamna 4000 ip-uri unice in plus.

Pentru cine nu stie:
    "Previzualizările instant reprezintă instantanee de pagini care sunt afișate în rezultatele de căutare. În general, Google generează aceste imagini de previzualizare în momentul accesării cu crawlere. În cazul în care Previzualizarea instant arată diferit de ceea ce văd utilizatorii, aceasta ar putea indica faptul că Google întâmpină dificultăți la accesarea cu crawlere a paginii dvs."

Ce am facut:

Am "stors" si mai mult din calitatea imaginilor prezente pe site, la unele chiar am renuntat.
    Am sters multe linii si din style.css
    In final am facut pagina mai mica, practic acuma vizitatorul nu mai da scroll pe site daca intra si nu mai vad nici "pagina rupta" cand apas previzualizare instant.

Dupa aceea m-am logat in Google Webmasters > Labs > Previzualizări instant , am facut testul si GoogleBot era multumit de ce vedea. Ambele imagini erau identice!

Daca cineva a facut ceva in plus peste ce am facut eu sau stie mai multe, sunt ochi si urechi.
    Ultima modificare făcută de AlexZ; 28th June 2011 la 14:27.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema Google Instant Previews
    De kimnotyze în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th July 2011, 19:43
  2. Google Instant
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 30th September 2010, 13:14
  3. Ceva optimizare google ads
    De Glide în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th July 2008, 08:42
  4. Optimizare google
    De doxxx în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 5th May 2008, 20:59

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •