Toto, ai putea arata si raportul dintre cantitatea de cod si cea de continut a unui site?
Toto, ai putea arata si raportul dintre cantitatea de cod si cea de continut a unui site?
Am notat propunerea ta si vom incerca sa o implementam. Multumesc.Postat în original de miromulus @ Jan 4 2006, 01:37 PM) [post=8642
PS
Salutare tuturor pe 2006 !
Doresc sa va spun ca am demarat "lucrarile" la proiect... Am inceput cu prima propunere a lui Krumel !Acesta va fi prima unealta din aplicatie. De luni 09.01.2006 intram serios in "paine" si in curand facem niste probe
Poate intre timp ne hotaram daca acordam un topic separat proiectului ?! Si daca da, as fi bucuros sa furnizez schema de discutii...
Intre timp mai dispar pe partie vreo 2 ]
[/QUOTE]
Am notat propunerea ta si vom incerca sa o implementam. Multumesc.
PS
Salutare tuturor pe 2006 !
Doresc sa va spun ca am demarat "lucrarile" la proiect... Am inceput cu prima propunere a lui Krumel !Acesta va fi prima unealta din aplicatie. De luni 09.01.2006 intram serios in "paine" si in curand facem niste probe
Poate intre timp ne hotaram daca acordam un topic separat proiectului ?! Si daca da, as fi bucuros sa furnizez schema de discutii...
Intre timp mai dispar pe partie vreo 2 zile!
Bafta tuturor!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Ii acordam o intreaga sectiune. Ce nume are softul?
Cu stima,
Razvan Pop
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi...Postat în original de Razvan Pop @ Jan 8 2006, 06:10 PM) [post=8813
Dupa ce il botezati, faci sectiunea cu titlul respectiv, si topicurile potrivite, sa facem]
Ii acordam o intreaga sectiune. Ce nume are softul?
[/QUOTE]
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi...
Dupa ce il botezati, faci sectiunea cu titlul respectiv, si topicurile potrivite, sa facem un pic de curatenie aici ...
Lobby cred...
Cu stima,
Razvan Pop
SEO Soft <span style="color:#CC0000">(Edit)</span>Postat în original de toto @ Jan 9 2006, 10:21 AM) [post=8830
Bun ?
Am mutat si topic-ul in categorie.
Si krumi, ce propui ? Sa facem un grup special cu cei care depun efort pentru el ? Cum decidem cine este membru si cine nu ?
Presupun ca trebuie ca cineva sa depuna deja efort, ca sa poata fi f]
Salutare... Pai eu deocamdata l-am botezat pt uz intern "SeoSoft" , dar... Aruncati si voi cu idei ... Asumati-va rolul de nashi... :
[/QUOTE]
SEO Soft <span style="color:#CC0000">(Edit)</span>
Bun ?
Am mutat si topic-ul in categorie.
Si krumi, ce propui ? Sa facem un grup special cu cei care depun efort pentru el ? Cum decidem cine este membru si cine nu ?
Presupun ca trebuie ca cineva sa depuna deja efort, ca sa poata fi facut membru. Sau cum ? Toto ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ideea e ca trebuie restrictionat accesul doar pentru un anumit grup de utilizatori ce iau parte la proiect.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai nu stiu daca are sens sa restrictionati ... Pana la urma, e ceva de interes general.. Pentru download de test o sa distribui pe PM adresa de download a softului la testeri.
sau
Daca se poate si vreti voi asa, sa faceti un grup, si se restrictioneaza accesul exceptand pe cei din lista ... (primul post) ...
Intr-adevat toto discutia e de interes general. Si trebuie sa ramana deschisa utilizatorilor de pe forum...si nu numai.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)