Ok, am inteles ca am facut niste atacuri la adresa cuiva pentru care am fost sanctionat si am primit reputatie proasta(poate mai mult decat trebuia, dar sa zicem) insa mi se pare absurd sa primesti reputatie negativa pentru fiecare post in care contrazici sau nu esti de acord cu pararea cuiva, insa cand ai un post ce ajuta sa nu primesti nimic. Incerc sa inscriu o oferta in aria de publicitate, dar in conditiile actuale mi se pare imposibil.

Nu zic ca trebuie sa fie gratis sau nu ar trebui sa ne implicam cu ceva, dar nici cum este acum nu mi se pare ok.

Mie unul nu mi se pare normal sa primesc reputatie negativa ca nu am fost de acord cu utilizatorul edy12006 in postul de aici.

Ceva in plus inseamna ca pe langa facilitatile oferite de concurenta sa ai si altele.
Nou inseamna sa nu ai aceleasi facilitati pe care le are concurenta, dar sa ai ceva unic, al tau
Din moment ce ai ceva NOU inseamna ca acea concurenta nu le are, deci e ceva in plus(fata de concurenta). Daca ai ceva in plus fata de concurenta inseamna ca ai ceva NOU(fata de ei).
Eu unul inteleg ce vrea sa spuna, insa daca nu stie sa se exprime nu este problema mea.