-
Dar a observat cineva ce scrie in dreptul reputatiei?
"te-a ajutat acest post?" - acum sincer, de ce ar trebui sa inteleaga cineva altceva decat scrie negru pe alb? (ma rog, albastru pe gri, whatever)
Oamenii pot intelege exact asta: nu m-a ajutat frate, ma asteptam la altceva - deci apas pe "nu".
Credeti voi ca daca s-ar schimba textul, poate lumea ar intelege ca ala e sistemul de reputatie si nu un chestionar?
Propun "acorda reputatie pentru acest post - pozitiva / negativa" sau ceva care sa placa si utilizatorilor, dar sa fie si pe intelesul tuturor.
-
Si tu consideri ca posturile tale sunt utile pentru acest forum? @pentru misticalriver
-
@Cristi G - Pot fi utile in eventualitatea ca un alt membru seopedia e interesat de schimb. Asta nu inseamna ca de fiecare data cand cineva posteaza ca ar avea nevoie de un schimb paypal-moneybookers, toti ceilalti neinteresati sa ii dea "bad post" :))
In alta ordine de idei, astazi am fost sanctionat de Nichita pentru o postare in care intrebam daca Google a facut vreun update la Pagerank, deoarece imi scazuse PR-ul de la 4 la 3, culmea, intr-un topic dedicat acestor discutii :)) http://forum.seopedia.ro/google/1006...tml#post165048.
-
Pentru ca omul ala a intrat sa citeasca ca era un post nou absolut inutil, pentru ca nu a fost nici un update de PR. Cand esti pe o pagina mai da un refresh ca sa vezi PR real pentru ca bara google mai da rateuri si afiseaza uneori PR la un alt site pe care ai fost anterior, sau care este in alt tab
-
ai inteles fix pix. mi-a fost micsorat pr-ul, cica, pentru ca am vandut cateva linkuri in ultima perioada. nu aveam de unde sa stiu, motiv pentru care am ridicat o intrebare, sanctionata ca offtopic la cateva minute dupa. nici in al treisprezecelea ceas moderatorul nu isi recunoaste greseala, prin urmare eu raman cu niste puncte pentru ca ... asa-i pe forum. iisuse!!! in fine, cum i-am si transmis, sa fie sanatos cu punctele sale.
-
1. Ai postat 2 mesaje unul dupa altul, fara motiv.
2. Ai facut offtopic
3. Majoritatea userilor intra acolo cu gandul ca s-a facut un nou update. Cand colo, niciun update, logic ca informatia nu e relevanta.
4. Daca citeai topicul, stiai ca ce ai primit tu este o 'corectie' a update-ului PR-ului, care se aplica doar pentru unele siteuri.
5. Schimburi PP-MB de 5$ nu reprezinta informatie RELEVANTA pentru acest forum. Poate pe forumuri gen cwr sau ptc-uri e relevanta, dar NU AICI.
-
sau, mai pe scurt, moderatorul are intotdeauna dreptate:)
-
Sau mai pe scurt, pe acest forum se urmareste CALITATEA nu CANTITATEA.
-
@Cristi G
Atunci de ce eu primesc un "negativ" pentru ca am ironizat un user ca nu vorbeste corect romaneste in contextul in care el tocmai dadea lectii altcuiva? Sau calitatea este legata doar de natura subiectelor, in rest putem fi niste agramati?
-
@ imagini , Stii vorba aceea, nu exista padure fara uscaturi. Nu traim intr-o lume perfecta, dar depinde numai de noi sa ne-o facem mai buna.