pai cum sa nu fie , pun pariu ca pica destui care isi trimit datele
pai cum sa nu fie , pun pariu ca pica destui care isi trimit datele
Interesante comentariile de la sfarsitul articolului: http://www.smartbroker.ro/articole/1...de-frauda.html
Pai da. Se pare ca p'atia ii cam doare-n paispe de banii clientilor lor.
Daca cineva ramane fara bani, ei n-au nici o vina , nu? Ca doar n-au trimis ei mailul , dar nici nu au facut nimic pentru informarea clientilor. Eu unul in locul lor as fi dat o dezmintire la o ora de maxima audienta pe marile canale tv.
Sa le fie rusine celor de la Banca Transilvania, e lipsa de respect crancena fata de clientii lor.......
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Din aceste phishing-uri voi ce credeti ca doar escrocii care fac acele site-uri de pescuit castiga? Ia ganditi-va putin...
Treaba asta cu phisingul e la fel ca cea cu telefoanele mobile care sunt furate, desi pot fi detectate de operatorii de telefonie mobila, pe ei nu-i intereseaza, normal ca este in interesul lor sa vina omul iar la ei si sa-si cumpere alt telefon.
Asa ca nu cred ca mai are vre-un rost sa ne mai minunam in continuare de acest lucru.
Cine-i prost ramane prost, lasandu-se pacalit si cine-i destept e destept furandu-i pe altii.
Da, am primit si eu mail-ul ala
au trecut si pe alte banci baietii eu am primit mai inainte un mail de la brd
BRD macar au dat dovada de profesionalism si au anuntat acest lucru si pe PRO TV la stiri acum cateva ore.
oricum pariu ca or sa apara mailuri de la toate bancile si cand se vor termina o vor lua de la capat...atata timp cat le iasa castig clar ca nu se vor opri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)