Salut.
Va rog sa-mi recomandati o banca pentru persoana juridica pentru ca vreau sa termin cu BT.
Ma intereseaza experiente per total si daca au un e-banking bun.
mersi
Salut.
Va rog sa-mi recomandati o banca pentru persoana juridica pentru ca vreau sa termin cu BT.
Ma intereseaza experiente per total si daca au un e-banking bun.
mersi
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Pot sa te intreb de ce termini cu BT ? Ei au totusi un internet banking bun ...
1. Nu mai pot platii cu cardu de ceva vreme (e a 2a luna cand caut prieteni dispusi sa pot plati la hosteri).
2. E o masura de securitate dar totusi m-a enervat. Am reinstalat sistemu si nu mai pot cere certificat pt BT24 pentru ca pinu initial e valabil pentru 10 cereri. Am pus cerere.. cred ca 2 sapt tre sa fac plati prin OP-uri
Aceiasi problema am avut-o ca si tine cu B.T., am mai deschis un cont la ING, pana acum sunt multumit, cardul merge peste tot, internet banking-ul de asemenea e ok (merge cam in orice browser/sistem de operare - mai putin Safari/Mac).
De asta nu am reusit azi sa platesc la orange ... pacat de BT, imi placeau.
Bruzli cum stau cu comisionale ? Peste BT ? Cat costa internet banking-ul pe luna ?
Am inteles de la cine se ocupa de activatile cu banca ca e o idee mai scump dar prefer mai scump decat sa ma enervez cu altii...
Imi aduc aminte ca am platit 50lei deschiderea de cont curent si activarea homebank, comision lunar pentru cont lei 10lei, cont in eur - 3euro, cont in dolari - 3usd.
Am mai ales un card VISA Business Silver atasat contului curent (50lei/an).
Bruzli mersi de informatii!
Altcineva alta propunere... ?
BRD sau Raiffeisen cum sunt ?
brd nu se compara cu BT, e varza ... se actualizeaza greu etc
Ai grija, AlphaBank are acelasi IB ca BT, cu aceleasi probleme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)