Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Idei domeniu

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit Idei domeniu

Salutare!
    Ma gandesc sa imi deschid si eu un magazin online. Am tot citit pe forum pe aici cam tot ce era despre acest subiect. Am mai multe intrebari de pus dar momentan ma rezum doar la una.
    Sa zicem ca vreau sa comercializez pinguini. Nu prea sunt hotarat la numele domeniului si cum ar fi mai bine pentru seo.
    Din start zic ca pinguini.ro este luat.
    Pot incerca: www.epinguini.ro, www.pinguinimania.ro, www.penguins.ro, www.pasaripinguini.ro.
    Acum poate voi ati trecut peste problema asta si imi puteti spune care nume ar fi mai indicat sau sa imi dati voi o idee, pentru ca odata ce am cumparat domeniul nu il mai pot schimba.

Multam'
    Ultima modificare făcută de prodan_13; 22nd October 2007 la 00:26. Motiv: url-urile le-am dat pur aleator nu stiam ca exista unul
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca ti asa de mult ca sa ai pinguini in domeniu poti incerca pinguini si cu alte extenii.gen punct com, punct net, punct cate mai sant tot gaseti un pinguin disponibil. .Daca doresti sa promovezi magazinul tau ca si marca nu te limita doar la numele domeniului. Ajuta mult dar nu e totul in ceea ce priveste SEO.
    Off topic : cu cat dai un pinguin ?

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

mie imi place pinguinimania..daca e sa aleg din cele de mai sus.
    ma gandesc ca ar merge sa pui numele unui pinguin faimos..

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de wrc Vezi Post
    mie imi place pinguinimania..daca e sa aleg din cele de mai sus.
    ma gandesc ca ar merge sa pui numele unui pinguin faimos..
    Ce-ai zice de HappyFeet.ro si sa dai cadou primilor 100 de clienti un DVD cu Happy Feet. Din pacate nu te ajuta din moment ce in mod evident nu vrei sa deschizi un magazin de pinguini. Daca imi voi face vreodata un magazin de pinguini asa voi proceda

wrc
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

Intre timp m-a mai gandit, si la pinguini faimosi posibil sa fie ceva probleme cu drepturile de autor..

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    40

Implicit

True Atunci un nume oarecare de pinguin pe care sa incerci sa-l transformi intr-un nume faimos de pinguin? Oricum ideea cu dvd-urile as pastra-o si as adauga si alte dvd-uri cu pinguini (mi se pare ca sunt destule animatii dragute cu pinguini + un documentar -La Marche de l'empereur)

wrc
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    217
    Putere Rep
    36

Implicit

magazinuldepinguini
    pinguinionline
    pinguinipenet
    sau pinguiniieftini :d

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

wrc multumesc pentru idei
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de prodan_13 Vezi Post
    Salutare!
    Ma gandesc sa imi deschid si eu un magazin online. Am tot citit pe forum pe aici cam tot ce era despre acest subiect. Am mai multe intrebari de pus dar momentan ma rezum doar la una.
    Sa zicem ca vreau sa comercializez pinguini. Nu prea sunt hotarat la numele domeniului si cum ar fi mai bine pentru seo.
    Din start zic ca pinguini.ro este luat.
    Pot incerca: www.epinguini.ro, www.pinguinimania.ro, www.penguins.ro, www.pasaripinguini.ro.
    Acum poate voi ati trecut peste problema asta si imi puteti spune care nume ar fi mai indicat sau sa imi dati voi o idee, pentru ca odata ce am cumparat domeniul nu il mai pot schimba.

Multam'
    Numele domeniului nu este foarte important dpdv seo. Trebuie sa forezi bine inainte de a lua un nume de domeniu, sa te hotarasti la un nume propriu si nu la unul comun. In situatia de fata, pinguin este un nume comun, sa zicem ... pengoin, este un nume propriu, la fel cum este si yahoo si google right? Ar trebui sa asociezi cat de cat numele pe care il alegi in functie de nisa pe care o alegi si produsele pe care le vei comercializa, daca nu se poate sa faci asocierea atunci "scoate unul din burta" care sa fie usor de tinut minte, eventual sa aiba rima... poti sa faci multe. Ideea este ca pot sa fie mai multe magazine care sa vanda pinguini si care sa aiba in compozitia denumirii cuvantul "pinguin" si sa a fie un singur magazin "pengoin" care sa vinda pinguini ca si ceilalti dar aceasta denumire nu mai exista, deci clientul tine minte. La inceput oamenii nu vor stii ce inseamna, insa daca le si explici ce vinzi de fapt atunci probabil ca ceilalti care vand pinguini ca si tine vor avea de suferit.

Cel putin pentru mine numele unui produs,magazin,serviciu trebuie sa fie un nume propriu pentru ca oamenii sa poata face diferente intre ele.
    De exemplu: pinguini.ro, epinguini.ro, e-pinguini.ro. Care dintre ele le alegi pentru a cumpara un pinguin? Poate prima data alegi pinguini.ro ca ti se pare mai simplu, a doua oara uiti de unde ai luat si cumperi de la epinguini.ro. Toate fac acelasi lucru. Ideea e sa e diferentiezi.

Este doar un exemplu, poate nu prea bun.
    Apropo, daca te apuci de pinguini sa-mi vinzi si mie unul ca-mi plac , mai ales dupa ce am vazut Happy Feet

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Si eu tot la pinguiniieftini ma gandisem , dar nu ai scris cu cat vrei sa dai tu un pinguin si nu stim nici pretul lor de referinta !
    Asoaciatiile de protectie ale animalelor ar avea un cuvant de spus in chestia asta , asa ca ar trebui sa ai in vedere si acest aspect !
    pinguinigratis nu cred ca te-ar tenta , pentru ca tu vrei sa faci bani din asta , iar pinguinidevanzare este prea lung !
    Parerea mea este ca tu nu vrei sa vinzi pinguini ci altceva si acuma cauti denumirea cea mai potrivita datorita faptului ca numele propriu al marfii pe care vrei sa o vinzi nu mai este disponibil , cel mai probabil nu mai este disponibila nici extensia .com !
    Incearca si denumirea unpinguin , doipinguini , sau cel mai bine www.ofertapinguni.ro !
    Sa ai grija sa inregistrezi si oferta-pinguini.ro , cu toate extensiile valabile , pentru ca asa cum s-a mai scris pe forumul asta , o sa-ti para rau ca nu ai inregistrat si extensiile astea !
    Un nume de domeniu cu care sa " rupi gura targului " ar fi pinguinivargati.ro !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Article Spinner - idei
    De Marius Mailat în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 20th September 2011, 19:26
  2. Cateva idei, va rog
    De Hetzenauer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th May 2008, 11:31
  3. Layout furat .. idei?
    De dojo în forumul Plagiat
    Ultimul Post: 26th August 2007, 15:54
  4. Idei nume domeniu / brand
    De LeoZao în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th June 2007, 03:59
  5. Idei de optimizare pentru myBB?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 28th March 2007, 23:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •