Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
Bine ai venit printre noi.
Despre ce si despre cine scrii ?
Salut alias74, scriu orice tine de content writing (atat in romana, cat si in engleza). Articole originale, traduceri, articole SEO, in principiu orice este legat de scris (Nu sunt extraordinar de bun, dar tind sa cred sa sunt peste medie). Oricum are cine sa ma corecteze cand gresesc, deoarece fiecare articol trece prin mainile Oanei.
Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
Bun venit!
Deja incepem cu pile si relatii? Scrie clar in regulament ca doar dupa 10 posturi ai voie.
Postul initial avea rolul de a fi oarecum „funny” si de a starni un zambet pentru cititor. Daca nu am reusit acest lucru pentru tine, sincer imi pare rau si promit ca la urmatorul post ma voi stradui mai bine.
Citat Postat în original de haos Vezi Post
Asta suna perfect pentru un scenariu Star Wars mioritic in care tu, fiind mana ei dreapta, conduci neinfricat cu viteza luminii, o masina cu volan pe dreapta catre planeta iepurasului pentru a ajuta rebelii de pe Valea Prahovei sa salveze planeta printesei ca sa primesti un bonus de Paste.. Fiind ateu, iti permiti sa circuli cu ce viteza vrei tu, ca doar n-o sa te pedepseasca nimeni asta daca nu cumva esti si cataolic. Filmul se termina cu sosirea ta pe planeta Seopedia incununata de ropote de aplauze.
Dupa care stingem toti becul si spunem Noapte buna. Eh, ce ziceti, v-aplacut filmul?
Sa speram ca becul va sta aprins si „Noapte Buna” va urma dupa lungi colaborari.
Citat Postat în original de haos Vezi Post

In alta ordine de idei, povestea se incheie intentionat cu "sosirea ta pe planeta Seopedia" intr-o nota de bucurie, adica e pur si simplu o alta forma a urarii tale de "Bine ai venit Norbert". Capish?
Desigur, in limba celor din JEDI din primul tau post, am tradus si am inteles „Bine ai venit”. Si de aceea iti spun un calduros „Multumesc!”.