Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
Eu nu sunt de aceeasi parere... poate n-am gustat 'povestea'
Pai ori esti fanul meu, ori nu esti. Gusturile nu se discuta mai frend, povestea nu trebe sa placa tuturor, ea trebuie doar sa existe. Altfel lumea ce s-ar face daca n-ar exista povesti?

Si imaginatia nu trebuie confundata cu parerea. Imaginatia poate duce la creatie, parerea duce doar la o singura concluzie repetitiva: "aa, era simplu, pai asta stiam si eu sa zic.. sa fac.. sa inventez.. sa rezolv.. etc".

Caz concret: azi am taxat un client xx euro iar ca rezolvare i-am dat un simplu query pentru Google iar reactia lui a fost "pai asta stiam sa fac si eu, la ce a folosit sa iti dau atatia bani?". Raspunsul e simplu: "pararea ta nu te-a ajutat cu nimic, in schimb, ideea mea pusa in practica ti-a rezolvat problema iar acum ai vizitatori care iti dau click pe adsenseul tau in loc sa vada un mesaj cu eroare 500".

In alta ordine de idei, povestea se incheie intentionat cu "sosirea ta pe planeta Seopedia" intr-o nota de bucurie, adica e pur si simplu o alta forma a urarii tale de "Bine ai venit Norbert". Capish?