Bine ai venit ,interesanta prezentarea ta![]()
Bine ai venit ,interesanta prezentarea ta![]()
"the book of seo" un fel de "the book of eli", in limba romana, cu tot ce tine de seo. Buna idee haos, ma apus sa scriu o carte, dar trebuie sa atasez un manual de utilizare.
Misto ceas, la tine cat e ora?
O alta intrebare de inceput:
3. Seo local tine cont de vreme? Adica daca ploua, la cautarea taxi brasov, imi da taxiurile mai scumpe?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Taxiurile sunt de domeniul trecutului, Jet Propulsion este viitorul..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu zic sa nu il superi, ca ultima oara toti cei c au fost suparati pe TOM au fost penalizati de google si au fost nevoiti sa se angajeze la salubritate.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu ai vazut ca hakeru'de romania a distrus site-ul de la nasa cu propulsia, este compromisa. A vandut pe ebay suruburile
Ultima modificare făcută de lovelife; 19th March 2013 la 12:08.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ce surpriza. Si eu tot de aia am intrat pe forum, sa intreb ce ma taie capul si lumea sa-mi raspunda, normal moca.
Oricum mi-am propus doar sa intreb, altfel de ce sa-mi pierd vremea cu restul. Daca mie imi raspunde cineva, e ok, daca nu, eu oricum nu raspund.
Intrebare, ca nu am chef sa citesc pe forum:
4. Cand e urmatorul PR update?
_____
Off: 5 posts (questions) to marketplace!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)