In primul rand doresc sa multumesc conducerii Seopedia pentru ca m-au acceptat intr-un cerc exclusivist.
Ma numesc Oros Radu Mihai, sunt din Cluj-Napoca. Am 20 ani, am terminat Liceul de Informatica Tiberiu Popoviciu, sunt student la UBB la Ingineria Informatiei in Engleza, insa aceste doua institutii nu m-au ajutat aproape deloc in a-mi dezvolta cunostintele in domeniul IT. Tot ce am invatat, am invatat singur, experimentand. De aceea cred ca acest forum este ocazie importanta pentru mine, pe care nu pot sa o ratez.
Ma pasioneaza Designul (folosesc Real Draw, foarte asemanator cu photoshop) si webdesignul (nu folosesc editoare sau utilare decat notepad, imi place sa detin controlul total al proiectelor mele, ma consider expert in html si nivel mediu in javascript si php).
Imi place sa invat ceea ce ma ajuta si imi este util. Nu-mi place sa invat pentru ca sunt obligat sau pentru ca asa e la moda. Ce stiu/am invatat pana acum am descoperit pentru ca aveam nevoie. De aceea s-ar putea ca nu tot timpul sa dau un raspuns corect, pentru ca il dau din propria experienta. Oricum, o sa incerc sa nu incurc pe forum, doar sa ajut, cand stiu ca am cu ce.
Pe langa IT mai sunt pasionat de sport si de masini : am un bmw 323ci si o colectie de machete 1:18 de la Maisto (din 1936 pana in prezent), toate marca Mercedes-Benz. Sunt foarte pasionat de Mercedes, si sper ca a in curand sa detin unul.
Sunt o fire exploratoare, caut idei neexploatate inca si sunt dispus sa fac schimb de cunostiinte/experienta cu oricine.
Va multumesc si imi cer iertare pentru prezentarea mult prea lunga si plictisitoare.
O zi buna