Ti-au reactivat contul? Welcome!
Ti-au reactivat contul? Welcome!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Cu cat l-ai platit pe ala sa iti faca cont aici, pe cine ai pile aici? Nu de alta dar vreau si eu cont aici. Mi-a spus un prieten ca in cont vin banii de undeva si apoi cumperi cu ei mercedes
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ma tot uit pe forum, de 3 minute, si nu gasesc nimic interesant. M-am salutat cu toata lumea si deja am obosit.
Nu am chef sa citesc, asa ca incep cu cateva intrebari:
1. Are cineva un ceas?
2. Pot sa fac seo fara site? Si daca da. Cum?
Ma mai gandesc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Salutare, esti cumva hacker din Hackerville?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@lovelife.. da domnu' la noi la zidari taxarea se face pe ora. O ora de zidarie costa cam cat ar da Tom la un concurs pe o idee de domeniu. PM-urile le oferim bonus.. fara numar..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Vrei sa faci negativ SEO? Pune un link concurentei de pe un site penalizat, unlink de pe home page de pe BBC ii duce in fundul iadului google
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)