Pentru linkbuilding, foarte importanta este scula pe care o folosesti. Recomand modelul asta de laptop. Cine vrea sa il cumpere, PM pentru link de afiliere.
![]()
Pentru linkbuilding, foarte importanta este scula pe care o folosesti. Recomand modelul asta de laptop. Cine vrea sa il cumpere, PM pentru link de afiliere.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Dap, are sens ceea ce-mi zisasi.
Cine? Agricultura se poate inchide? Am scris gresit, era Agri-cultura. Sunt doxa de agri, caut cultura acum.[COLOR="Silver"]
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai PM.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu inteleg de ce dupa atata timp de cand v-am salutat, nu ma salutati inapoi.
E lipsa de respect, la adresa unui membru nou. Faptul ca am avut bulanul sa iau un nume de user, si mi-au venit barile (barele, bara-i, balariile, barjele, barurile... cum se chiama) alea verzi, automat, e o problema?
Sau userul vechi era "caine rau" si "oaia neagra" pe aici pe forum. Am vrut initial sa-mi iau userul Krumel, dar era ocupat.
Oricum eu va salut pe toti, aici sau in PM.
Revenind la rostul forumului seopedia, am o alta intrebare:
7. Daca pun linkuri in semnatura, imi urca site-urile, sau urca seopedia?
off: Oricum nu citeste nimeni ce e scris pe forum, asa ca nu vreau eu sa par prost, si sa ma apuc sa citesc.
on: Si daca ajuta, trebuie sa fie related, asta inseamna ca trebuie sa deschid un topic despre lenjerie intima pe seopedia, ca sa-mi trag niste linkuri catre lenjerie?
on: daca pun link, nu mai bine pun si content, in jurul linkului? Pot face un topic cu 1 fraza, dar in semnatura sa pun ceva gen: 10.000 cuvinte, astfel incat sa fie linkul related.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Aveai PM-ul plin, acum este OK
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
salut
vad ca oricum nu-ti raspunde nimeni asa ca...... ai PM
Tare asta![]()
Super pont de domeniu, in spiritul acestui topic:
Si ca bonus, pentru aia care au vise ude cu SEO:
![]()
Trust, but verify.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ai.pm e liber?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)