Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
Salut,
Ma numesc Tomahawk, am 35 ani si sunt vechi (second hand) p-acilisea.
Sper sa putem face schimb de experienta in tot ce tine de domeniul Agricultura, Piese auto, zidarie, chirurgie plastica, mecanica cuantica, gramatica limbii romane, ..... si cam tot ce inseamna marketing online, SMM, UI, UX, WC, WWW, KPC, SMS, SNS.
Sper ca eu sa intreb, voi sa raspundeti, pe topic sau PM, si eu sa va raspund "in sictir", "in mitocareala", si sa va caut de "bube" de fiecare data cand am ocazia.
Am nevoie de la inceput de cateva buline verzi, pt a posta in marketplace, sa-mi vand si eu domeniile, serviciile si consultanta la gaste. Cumpar tot ce se cedeaza, si nimic ce necesita o plata. Accept barter de orice fel, dar nu ofer nimic, doar primesc.
Primul milion l-am facut la 14 ani, din furat (de la tata), primul site la 8 ani, si intre timp am facut de toate, dar acum realizez ca SEO este pentru mine.
Celor cu care nu cred ca avem o "karma" potrivita, o sa le raspund pe PM, daca am chef, sau le maresc preturile, sau ma dau lovit, sau.... mai vedem.
Va doresc un an frumos, cu cat mai multe penalizari.
Off: o sa-mi bag multe linkuri in semnatura, si o sa-mi schimb numele, cand incep sa am ceva reputatie, ca sa pot si eu sa par mai credibil.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.