ORIGINAL:
COPIE:
veselie.net
sado-maso-funny
ORIGINAL:
COPIE:
veselie.net
sado-maso-funny
Ultima modificare făcută de soozie; 13th May 2008 la 12:21.
ce preturi au aia de la veselie![]()
Nu vad asemanarea
...muahaha ce luser!!! cred ca e linkbait si dupa cateva zile pune bancurile lui la loc.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Ei, acum as fi curios daca au cumparat din acelasi loc template-ul sau e furt pe fata?![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
nu e facut cu template
Ultima modificare făcută de soozie; 13th May 2008 la 12:22.
crek doar sado-maso...funny nu e. Macar de fura cumva si codul pt butoane. Ceva copchil tampit care o invatat cum se face print screen.
Ba e exterme de funny:
-"Vrei o animatie falash ?"
-"Vrei optimizare SEO pentru siteul tau. Noi iti asiguram vizite si promoare garantat."
Deci:
-textul scris la repezeala, cu cuvinte gresit tastate
-in portofoliu apar site-uri care nu cred ca are nici o legatura cu aceasta asa zisa firma de web design.
-totul la 2 $!!! Optimizare si trafic la 2 dolari.
Acu, daca exista vreun om suficient de credul care sa comende un site la respectivul, atunci eu zic ca isi merita soarta!
Cat despre firma de web design dupa care s-a copiat, nu inteleg cum de au timp sa se ocupe de chestii minore, chiar deranjeaza asa de mult ca baiatul a copiat??
pt soozie:
Lasati-l in naivitatea lui, sau daca sunteti extrem de suparati pe dansul, luati legatura cu respectivul si expuneti-i punctul dvs. de vedere, amenintati-l cu proces si tot ce poate rezulta din asta: ore de munca in folosul comunitatii la departamentul salubrizare, etc.![]()
Deci lol acuma vad...cica pret mare "$10"Si mail-uri de contact pe yahoo si gmail. Chiar ca s-au veselit astia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)