Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Omg Wtf Fmm Lol

Afișare hibrid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

crek doar sado-maso...funny nu e. Macar de fura cumva si codul pt butoane. Ceva copchil tampit care o invatat cum se face print screen.

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    crek doar sado-maso...funny nu e. Macar de fura cumva si codul pt butoane. Ceva copchil tampit care o invatat cum se face print screen.
    Ba e exterme de funny:
    -"Vrei o animatie falash ?"
    -"Vrei optimizare SEO pentru siteul tau. Noi iti asiguram vizite si promoare garantat."

Deci:
    -textul scris la repezeala, cu cuvinte gresit tastate
    -in portofoliu apar site-uri care nu cred ca are nici o legatura cu aceasta asa zisa firma de web design.
    -totul la 2 $!!! Optimizare si trafic la 2 dolari.

Acu, daca exista vreun om suficient de credul care sa comende un site la respectivul, atunci eu zic ca isi merita soarta!

Cat despre firma de web design dupa care s-a copiat, nu inteleg cum de au timp sa se ocupe de chestii minore, chiar deranjeaza asa de mult ca baiatul a copiat??

pt soozie:
    Lasati-l in naivitatea lui, sau daca sunteti extrem de suparati pe dansul, luati legatura cu respectivul si expuneti-i punctul dvs. de vedere, amenintati-l cu proces si tot ce poate rezulta din asta: ore de munca in folosul comunitatii la departamentul salubrizare, etc.

soozie este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Michael Vezi Post

Cat despre firma de web design dupa care s-a copiat, nu inteleg cum de au timp sa se ocupe de chestii minore, chiar deranjeaza asa de mult ca baiatul a copiat??
    pai nu ne deranjeaza, ne amuzam copios. aseara cand am observat, ne-am sunat unii pe altii si radeam in conferinta. dar mi-ar placea sa-l vad pe individ sapandu-mi straturile de zarzavat. sau santul pentru conducta de gaz

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •