exista vreo metoda anti-plagiat?
nu as vrea sa ma apuc sa scriu articole si sa aflu ca am continutu copiat cu nesimtire...
pentru poze am gasit solutia sa pun sigla site-ului, prin GD de la php, dar cum fac cu continutul?
Ceva idei?
exista vreo metoda anti-plagiat?
nu as vrea sa ma apuc sa scriu articole si sa aflu ca am continutu copiat cu nesimtire...
pentru poze am gasit solutia sa pun sigla site-ului, prin GD de la php, dar cum fac cu continutul?
Ceva idei?
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Uhm... ai mare grija, un amic si-a luat-o, a scris articole, au fost copiate aproape integral de un site cu vechime mai mare si tot el si-a luat-o...
Se pare ca nu ai cum proteja continutul atat de bine...
archive.org/web/web.php un site care se cheama "masina timpului" aratand siteurile web la anumite perioade de timp ani,luni,zile,etc ar putea fi de folos daca te indexeaza
google.com/dmca.html Digital Millennium Copyright Act
seroundtable.com/archives/007156.html ceva documentari
copyscape.com/ un site care verifica pentru continut duplicat si te ar putea ajuta
p.s am pus linkurile fara www si http pt ca nu am voie cu linkuri pana la 10 posturi
Ultima modificare făcută de Prometeu; 28th October 2007 la 10:49. Motiv: update
Păi depinde cum te plagiază. Dacă au un script ce preia din feed-uri atunci adaugi o linie la finele articolului în feed şi gata.
Dacă te copiază manual, copiază textul apoi paste, atunci n-ai ce face. Oricum google nu prea apreciază genul ăsta de furt, tot tu eşti în câştig.
N-ai ce sa le faci..
Citind topicu asta mi-am adus aminte sa mai dau un search pe copyscape.
Au mai aparut vro cateva replici ale tagster.ro (una destul de fidela).
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Ok, verificand cu Copyscape am gasit cateva situri care au furat texte de pe al meu.
Conform Wayback Machine, pagina respectiva ( de pe situl meu ) are prima inregistrare din 7 februarie 2007. Pagina celui ce ma plagiaza nu exista in baza lor de date, fiind un sit relativ nou.
Din punctul meu de vedere consider ca am toate dovezile necesare.
Cum as putea sa procedez in continuare?
eu ma gandeam la 2 lucruri.
1. sa pun prin continutul articolului, sa adaug o semnatura de-a mea, sa zic: "site-ul meu", dupa fiecare 20 cuvinte din articole.si sa pun culoarea textului cu cea a fontului sa nu se vada.
Iar daca cineva swe gandeste sa ma copie, va trebui sa scoata cuvintele..iar cei care sunt copy pasteri, o sa le fie sila din fiecare articol sa imi scoata semnatura, si o sa se duca pe alt site :d. Si acel cuvant sa il schimb mereu, sa nu ramana acelasi, ca l-ar scoata f simplu.
2. Sa fac din php ca textu sa intre intr-o imabine. Partea proasta este ca nu indexeaza google-u, da ma gandeam ca varianta, ori sa ii dau un rss lu google...adica sa fac un fisier pentru el, ori la alt la imaginea ce contine textu respectiv, sa ii dau eu o insiruire de cuvinte ce contine imaginea.
Ce ziceti?(mi-a mai zis cineva o varianta,...legat..ca cica dupa ce scrie vreo 6 articole, si le trimite prin posta, si asa are data..da nu inteleg cum continutu il inscrie undeva oficial..o sa o intreb sa vad..inca nu raspunde respectiva persoana).
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Dezactiveaza click dreapta si scapi de majoritatea amatorilor din romania.
Unii nu stiu mai mult de atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)