nu mai e nimeni interesat de acest subiect?
nu mai e nimeni interesat de acest subiect?
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Ameninta-i pe hoti. Cei mai multi renunta la articole dupa primul avertisment.
Sincer, atata timp cat informatia e publicata free pe un site, e greu sa poti sa o protejezi. Adica, indiferent ce ai face, atata timp cat tu publici informatia aia free sa o citeasca toata lumea, se va gasi o metoda sa fie copiata, mai usor sau mai greu. Nu prea vad cum s-ar putea evita lucrul asta.
atata timp cat exista crack pentru windows, de ce sa il mai cumpar
asta zici
Oricum, macar metode de ingreunare a copierii, si alea-s bune
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Ce a spus Nic si ce ai inteles tu...Practic el a incercat sa iti dea de inteles ca e greu sa protejezi informatia si tu ai dat-o in windows si crack. De la copiere nu poti proteja informatia oricat ai vrea, nu poti decat sa actionezi prin intimidarea celor pe care ii prinzi copiind. Poti sa pui tu si in Flash sau ce alta metoda vrei textu sau pozele ca atata timp cat exista printscreen si mai orice user de genu nostru nu mai apasa 5 taste la minut totul se poate copia.
Se poate cripta codul HTML a paginii cu iwebtool.com/html_encrypter si apoi dezactivarea click dreapta. Dar mie mii se pare o solutie cam drastica.
Am testat metoda dar da gres cand dai "View source code"(asta in cazul in care nu ai dezactivat click dreapta). La "View Page source" functioneaza.
pai bon, si eu dc am un site dinamic, cum folosesc acest tool?
Cred ca am gasit o solutie destul de buna
1) Criptezi HTML(si textul) cu iwebtool.com/html_encrypter
2) Faci textul neselectabil cu un script JS de aici : sourcesnippets.com/javascript-unselectable-text.html
Pentru a vedea cum functioneaza vedeti aici : webdesign.wazup.ro/demo/anti_plagiat/
Cred ca merge destul de bine.
Nu am gasit o modalitate de a fura textul ... si chiar daca este nu cred ca cineva si-ar da atatea batai de cap incat sa o gaseasca....
Pagina e Valida XHTML Strict...
Am impresia ca acel cod JS se poate modifica pentru a face neselectabil doar textul din anumite div-uri de exemplu.
Singurul dezavantaj: daca textul e din baza de date nu stiu cum il criptezi... daca gasiti o solutie va rog sa o postati![]()
Ultima modificare făcută de FnatiK; 31st January 2008 la 02:13.
cred ca singura metoda ar fi, sa iti trimiti mail cu articolele care le-ai facut..ca sa ai o data de creare a lor, iar dc cineva te copie, sa reclami la provider, si google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)