Noi facem destul de des update la text (oferte,servicii,parteneri,proiecte in lucru,proiecte finalizate,evenimente unde participam) .Site-ul este facut din 2007 cred ca prin iunie si de atunci nu cred sa fii adus modificari majore .Ce se poate lua de la Dvs. din site care sa ne fie noua de folos?Descrieri aplicatii medicale gen laboratoare medicale?Studii de cercetare in oftalmologie?Aplicatii pentru hotel?E-commerce?La webdesign unde sunt trecute module ce le putem include?Aplicatii din domeniul ginecologiei?Aplicatii pentru conducerea robotilor industriali ABB IRB?Managementul documentelor?Aplicatie folosita in cercetare pentru conducerea robotilor hexapozi?
Echipa noastra a muncit si munceste foarte mult la imaginea firmei si banuiesc ca si Dvs. si echipa Dvs. la fel.Este foarte usor sa publici pe un forum astfel de texte care nu au decat scopul de a arunca cu namol in munca unor oameni.
Eu acum am vazut acest thread in urma analizei traficului (link de referinta) dar eu nu am timp de stat pe forum. eu am de proiecte de facut si termene de respectat pentru clientii nostrii.
Pe viitor inainte de a face astfel de observatii va rog totusi sa imi dati un telefon sa stabilim o inalnire ,sa analizam si sa corectam daca e cazul sau sa gasim o firma care se ocupa cu acest domeniu pentru a evalua corect .

Va doresc mult succes in afaceri .
Ciprian Comsa